Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o rany baby !! hehe :-) bo wam po klapsu dam :-) nerwy byly i sie zmyly teraz wrocmy do sedna, jak juz wspominalam na poczatku sierpnia jestesmy z Mariolka w Kolobrzegu, jak ktos chce wpasc bo ma blisko albo ma daleko a mimo to chce wpasc to zapraszam hehe :-)
Mi w tamtych oklicach wybrzeza bardziej odpowiada np. Mielno. Kołobrzeg to troche za duze miasto na wakacje jak dla mnie. Co innego gdybym była w Twojej sytuacji, to pewnie wciąż bym jeździła
W sumie to jakby spotkanie odbyło się w Kołobrzegu to mi by ewentualnie pasowało , bo bym z małżem od razu na tydzień się zapuściła w okolice :-), choć wolę mniejsze miejscowości, jak Abeja
mnie to tam obojetnie byleby plaza byla i gdzie pochodzic :-) a w Kolobrzegu nie bylam (chyba) i chetnie sie wybiore :-) hehe co do zjazdu to nieoficjalny zjazd :-) no ale moze sie zrobi oficjalny jak sie zjedziecie hehe :-)
o ile dobrze pamietam pisałas ze twoi rodzice maja w kolobrzegu dom :-) stad wlasnie o taka sytacje mi chodzilo :-) gdyby moi mieli to bym wciaż jezdziła :-)