Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.... hahaha .... znam tozciągnęłam se polskie znaki...zobaczymy ile wytrwam bo mam troche poprzestawiane...np.y i z![]()

, bo ja mam ściągnięte niemieckie znaki, żebym mogła ćwiczenia po niemiecku przygotowywać no i najgorsze jest właśnie to przestawione y i z
ale z czasem można się przyzwyczaić
Mogłybyśmy zostawić dzieci naszym małżom i wyrawać się gdzieś razem poimprezować;-):-):-):-)
Zapiszę terminy Maja 16.12 - 5.01 lub ok 20 majaja w Polsce bede teraz w zime od 16go grudnia do 5go stycznia(wiec napewno sie spotkamy),potem w gre wchodzi raczej tylko maj(kolo 20go) bo tesc ma 60tke wiec napewno przyjedziemy,wakacje to raczej odpadaja bo w lutym sie przeprowadzamy i mamy zawezone fundusze
...,jak juz to wolalabym okolice slaska bo dojechac np. nad morze to dla mnie podwojny wydatek:sick:...zreszta zobaczymy...poczekam az sie wiekszosc dogada i pomyslimy
;-)

Mi okolice Łodzi odpowiadają a co do czasu to się jakoś dostosuję![]()
:-).