Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas nie ma takiej inicjatywyA taka reklama mi na fb wyskakuje [emoji6]Zobacz załącznik 966054
A co z ciąża pomiędzy 20 a 35 tygodniem? Pytanie nr 2. Bo ja jestem w 32 i się na żadne nie łapiePrzyszłe mamy! Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety. 27 krótkich pytań dotyczących wiedzy nt porodu przedwczesnego.
Nie wiem jak to się stało, że 3 opcja zniknęła. Już poprawione, pięknie dziękuję.A co z ciąża pomiędzy 20 a 35 tygodniem? Pytanie nr 2. Bo ja jestem w 32 i się na żadne nie łapie
U nas jest od kilku ladnych lat. A szkoda ze u Was nie ma. Zawsze masz miesiac za darmo, patrzysz co Ci odpowiada. Wiem ze kiedys jeszcze jakis procent za zakup oddawal.U nas nie ma takiej inicjatywy![]()
Tak jak mówiłam u nas Meksyk nie UK [emoji23]U nas jest od kilku ladnych lat. A szkoda ze u Was nie ma. Zawsze masz miesiac za darmo, patrzysz co Ci odpowiada. Wiem ze kiedys jeszcze jakis procent za zakup oddawal.