reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

Może nie na temat bo to Kuba do Bartka powiedział,ale Wam powiem :crazy: choć chwalić to sie nie ma czym:baffled:
Się kłócą o coś, ja w kuchni,i słyszę Kuba mówi z pełną powagą:"Bartek ,ty to jesteś pierdornięty" :szok::szok::szok::szok::szok::szok:aż mnie zatkało, bo my w domu tak nie mówimy :angry::angry::angry: z podwórka musiał to przynieść ale mimo wszystko śmiesznie to brzmiało z ust 6 latka:baffled::baffled::baffled:

reklama
AGNIESZKA :szok::szok::szok::-D to rzeczywiście musiało brzmieć komicznie ;-) może z jakiegoś filmu to słowo podłapał? Albo gdzieś na ulicy usłyszał? Dzieci, na moje nieszczęście, wyłapują właśnie te co ciekawsze słowa z wypowiedzi innych :sorry2:

Ida?:-)
Agnieszka no u Ciebie 6latek tak mówi a u nas w domu od szwagierki 3latka:szok:
A Kamil ostatnio do kuzyna jak ten go bił "huju dupnąc ci" :oo::errr: i co w takich momentach to słów brak jak taki brzdąc tak powie i niby wiesz że masz mu uwagę zwrócić a w środku cię rozrywa ze śmiechu:oo2::confused2:
I ja ani mąż nie używamy takich słówek ale masz racje dzieciaki z podwórka przynoszą a u nas wiadomo stado dzieciarów :dry::wściekła/y:

a moje dziecko lubi sie hustac na WENTYLATORZE:)) mamy w domu przy suficie wentylator i ona pokojarzyla pewne fakty ze sobe i jak zobaczyla na placu zabaw karuzele to ona chce na wentylator i juz:))))))))))

a tak wogole to moje glizdusiatko zaczyna mi odgadywac i pyskowac... oj bedzie ciezko miec ze mna bo ostatnie slowo nalezy do mnie w domu.... dzisiaj iddziemy przez las i nie chcialo jej sie dreptac wiec do wozka. jedzie na tym wozku i zaczyna marudzic bo trzesie nim. nagle slysze po franc.: " dosc tego!!!" ja mowie "czego?" , ona " przestan!!!!stooop!" ja mowie "ale co mam przestac?" a ona " przestan i juz" (chyba chodzilo o trzesawki wozkowe), ja mowie " Leane chcesz byc ukarana jak wrocimy? nieladnie tak krzyczec i tak mowic! do kogo te slowa!" a ona " do ciebie! przestan! chce byc ukarana i ide do pokoju!!!" myslalam ze padne:)))

Ida picipa:szok::szok::szok::szok::-D pojęcia nie mam nawet do czego to przypiąć:-D
dziulka ale pyskatka mała:-) a co później będzie jak się w pełni rozkreci:-D

reklama
no moja też juz generalnie mówi wszystko. Dzis w sklepie jak zawsze krzyczy bułka to krzyczała kiełbasa.
A wczoraj wyganiała gołebie z parapetu na balkonie i krzyczała i machała ręką "poszedł poszedł". No niestety wiem od kogo podłapała.

A ostanio mi się wymkneło stuknij się w czoło no i ona też się ciągle stuka:zawstydzona/y:

Do góry