reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

a dzisiaj moje dziecko uswiadomilo moja mame po francusku w zakresie maszyn budowlanych i aut i rodzajow samolotow itp ze mojej mamie szczeka opadla: buldozer, dzwig,koparka, walec drogowy, jeep, terenowka, rower, motolotnia, pociag ekspresowy, limuzyna, formula 1 i dziesiatki innych:))) moja mama za glowe sie lapala jak ona to wie wszystko.

reklama
a teraz zagadka: wczoraj moja mama kupila Leane balwanka ktory swieci:) zgadnijcie z czym sie on kojarzy mojemu dziecku i jak na niego mowi!!!!!!!!!! wysylam 100 euro!!:)) ja wczoraj wjechalam pod lawe:)

otoz moje dziecko na balwanka mowi ROBACZEK albo GLIZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabijcie mnie skad jej sie to kojarzy wlasnie z tym????????

Dziulka nieźle zmutowane macie w tej Francji robale :-D

mnie Iś zawsze rozbraja swoimi tekstami, kiedy się nakręcam i i złoszczę na nią. Zrobi coś złego, tak ze mnie kompletnie z równowagi wyprowadzi, ja wtedy zaczynam pogadankę, a ona zatrzepocze rzeskami, całuje mnie w kolano, udo, czy do czego tam dosięgnie i mówi: "spokojnie mamusiu, spokojnie, nie denelwuj się nie denelwuj. Isia Cię kocha" i mi cąła złość przechodzi (albo ją później na małżu wyładowuje :-p )

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry