reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
WOW Anetka gratulacje!
Czyli jednak leci chlopczyk, dziewczynka , chlopczyk, dziewczynka Anetki i chlopczyk- Blue. Czy cos pokickalam? ZNowu kolej na dziewczynke? No to moze jednak ja?
Aenye Dzieki Kochana Grudnioweczko :) Mi juz obojetne czy bedzie bolalo czy nie...chce miec mala Eve przy sobie! :tak:

Anetko- kochana WIELKIE GRATULACJE cos codownego strasnie sie ciesze buziaczki dla Ciebie Coreczki i oczywiscie Tatuska:-) :tak:

Anetko serdeczne gratulacje:-) :-) :-)Kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, a u nas nic nowego jakieś pojedyńcze skurcze, które niestety nie chcą zagościć na dłuuużej. I wiecie co ja poprostu wiem ze jeżeli w nocy nic mnie nie złapie(ogólnie przesypiam całe, bez najmniejszej pobudki), to wiem że dzień tez zmarnowany.

Witaski dziewczyny :-) Wielkie dzięki za ciepłe słowa i gratulacje (szczególnie te co dostałam meskiem o wycałowaniu stópek od cioć z forum :-D ).
My już drugi dzień w domku jesteśmy, wczoraj miałam się odezwać ale Mały ciamkal przy cycu co 10 min.Mąż może go nosić non stop ale didusia mamusi nic nie zastąpi :tak: Dziś spokojniej już śpi ponad 2 godziny.
O przeżyciach z dnia porodu napiszę troszkę później bo opowiadania sporo. Powiem tylko że wyczekałam do ostatniej chwili po przybyciu na Izbę i zbadaniu miałam już 9 cm rozwarcia :szok: na szczeście nie urodziłam po drodze :-D Pozdrawiam Was cieplutko

:-) :-) Słuchajcie, słuchajcie ...........

Maja33 napisała smsa o 14.06 tej treści: "Cze dorotak urodziłam dziś maleńką Martusię, jesteśmy tacy szczęśliwi że już razem 2800 o 6.55 poród siłami narury, sama w to jeszcze nie wierzę"

Moc buziaków dla obydwu dzielnych kobietek - małej córeczki i dzielnej mamusi oraz ich mężczyzny - szczęśliwego tatusia!!!!!

reklama
Do góry