reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha wiec mamy rownowage...2 dziewczynki 2 chlopcow. Pola moja droga jak sie wyrobisz do niedzieli to mnie przeskoczysz...jak nie to o 5 rano mojego czasu o 13 waszego jade i zaczynam.... wprawdzie do bohaterskich mam nie naleze i nawet nie obiecuje ze bez znieczulenia ale.....
TO co Pola i Dorotka dacie rade przed koncem weekendu?:-p

reklama
DZieki wielkie za zyczenia my od wczraj juz w domku .. pupa boli ale jakos sie udalo usiasc przed kompem sprobuje wszytko nadrobic!!;-)

W koncu i u Was posypały się gęsciej malenstwa hehe Same dobre nowiny, zdrowe maluszki.. az slodko o tym czytać :)
Jeszcze 5 dni i czesc z Was zostanie grudniowkami hehhe

jeszcze raz serdeczne gratulacje

GRATULACJEDla Drotki i jej maleńkiej córeczki:surprised: :tak: :tak: niespodzianka
Tak tak córeczka wszystkiego najlepszego,niech sie zdrowo chowa i rośnie i sprawia rodzicom wiele niespodzianek(pozytywnych oczywiściwe)już nieźle zaczęła:-D :-D :-D

no GRATULACJE!!!!

mam nadzieję, że teraz się ruszy u nas, bo trochę kolejkę odblokowałyście :tak: :tak: :tak:
a i tak część z Was będzie Grudniówką :-) ...

Dorotak ma córeczke?? ojej no to niespodzianka :) :) :szok: :-):-)
Serdeczne gratulacje

moze i u mnie lekarze sie pomylili i zamiast Filipka jak mial byc u Dorotki tez urodzi sie corcia hehe

coooooo Dorotak ma dziewczynke? no nieeee wierze! Superowo- gratki kochana!!!!!! wracaj juz do nas i opowiadaj.... a ja jutro jade do szpitala i pewnie kolo 1 w nocy polskiego czasu lekarze wyciagna moja mala z brzuszka!!!!!

reklama
Dorotak- GRATULACJE NIUNI....czekamy na wieści od ciebie jak juz bedziesz miała troche siły i czasu- całusy- mama i sara:-)

Załączniki

• bobas.gif
    bobas.gif
    8 KB · Wyświetleń: 95
  • glititsagirl9gz.gif
    glititsagirl9gz.gif
    18,4 KB · Wyświetleń: 120
Do góry