reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny Dorota zrobila niespodzianke ale Goralka tez mialabyc dziewczynak a wyszedl duzy chlopak....! i jak tu wierzyc w usg....?;-) :-D

Acha Mamusie serdeczne pozdroiwienia i gratulacje...
Wioletto trzymaja sie prosto i nie daj sie 48h i dadza Wam jesc...hihihihi!! czekamy z niecierpliwoscia na newsy:happy:

dziewczynki ja tez juz po.... niedziela 12.09 w nocy polskiego czasu urodzila sie Eva..... 3.7 kilo i 52 cm.
mamusie wszystkich malenstw - serdeczne gratki!!!

dzieki kochane ciocie.... zaraz opisze jak bylo. wiecie.... musze sie pochwalic iz lekarka nazwala mnie ewenementem... do 7cm rozwarcia czekali ze znieczuleniem a ja nic a nic nie czulam bolu- podobno moge rodzic za pieniazki tak mi to latwo przyszlo. potem dali mi znieczulenie tylko dlatego ze anestesiolog mial do zrobienia cesarke i bali sie ze moze nie zdazyc mnie znieczulic przed punktem kulminacyjnym. mala rodzila sie 10 godzin w tym prawdziwej roboty bylo okolo 40 minut.....
polog nie jest moim ulubionym stadium.... rozcieli mnie bo mala jak statula wolnosci postanowila wyjsc z raczka w gorze .... wiec sie nie zmiescila. karmienie boli ... lzy cisna mi sie na oczy ale zaciskam zeby..... oby tylko przetrzymac tydzien.... moze dwa i bedzie ok :)

reklama
Monika jestes dzielna. Trzymaj się z tym karmieniem, ból minie. Ja miałam żywą ranę na prawej piersi i wyłam przy każdym przystawieniu ale się zagoiło i jest dobrze.

Do góry