reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANII GRATULUJEMY CÓRY...WRACAJ SZYBKO DO SIEBIE I DO DUMNEGO TATUSIA KTÓRY NAM FORUMOWICZKOM ZDJECIE NIUNIU WYSTAWIŁ...ACH AZ DUMA GO ROZPIERA...SIE SPRAWDZA- CÓRECZKI TATUSIA;-)

reklama
Po pierwsze serdecznie gratuluje wszystkim rozdwojonym mamusiom!!!
Ja dopiero wczoraj wróciłam ze szpitala ( była tam od 7:crazy:). Też Już mam ten wielki dzień za sobą. Synak urodziłam siłami natury 13 list. o 12.40:-). Waga 3350, 50 cm. A na imię będzie miał Konrad:-) No a teraz niewiem kiedy zdąże przeczytać wszystko co napisałyście przez ten czas. Bo z dwójką dzieci troche mi ciężko. Postaram sie niedługo zdać relacje z porodu. Pozdrawiam!!:-)

Patjia super wiesci tylko na takie czekamy ucalowania dla calej rodzinki trzymaj sie dzielnie!!!!
ps sliczne zdjatka !!!!

Anii i Patija serdeczne gratulacje !!! ;-)
Dużo szczęścia Wam życzeń a w najbliższych dniach jak najwięcej przespanych nocy :-) :-) :-)

:-) Patija i Anii ooooooooogromniaste gratulacje dla dzielnych mamuś!!!!! :-) Trzymajcie się, wracajcie szybko do pełni sił i cieszcie się swoimi maleńkimi skarbmi :tak: :-)

reklama
Do góry