reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika, na litość, daj mi szansę:-D Ja już po terminie, a przed Tobą "jeszcze chwila":-)
Czekamy i czekamy, ale pamiętać należy, że "ostatni będą pierwszymi" ;)
Jakoś kobitki, które rodziły nie piszą, jak było...A ja tak bardzo chcę wiedzieć..

reklama
Hej dziewczyny

No u nas juz po wszystkim ........
19 listopada o godz. 12:15 przyszła na świat nasza córka Lena
Waży 3970 i ma 54 cm długości,...
Poród odbył się naturalnie........
Trzymam za was kciuki:))
Jak znajdę chwilkę czasu to sie odezwę.....

Witam 19 lsitopada o 16,50 urodziłam córeczkę karolinkę. Poród naturalny, mała ważyła 3300 i miała 56cm. Życzę wszystkim oczekującym powodzenia

Lucyann, Ewa, Megusek, Ibi i bpcianek CONGRATULATION !!! :-) :-) :-) Życzę dużo zdrówka mamom i dzieciaczkom :tak: Wreszcie przerwałyście tę ciszę :-D

Ibi i Bocianek-wspaniałe wieści!!!
Gratuluję Córeczek:-) Urodziłyście prawie tak "razem" jak Ewa i Megusek :)
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Waszych Pociech a Wam, Tatusiom i Córciom życzę duzo zdrowia, pomyślności, cierpliwości i miłości:-)
Teraz chyba kolej na parę Ja i Dorota ;)

No to teraz wysypało:-)
Wszystkiego najlepszego i ogromne gratulacje dla Ewy, Megusek, Ibi, bqocianek:tak:!!!!!
Oby się wszystko dobrze układało!!!
A dzieci zdrowo chowały!!!

Lucyann, Ewa, Megusek, Ibi i bpcianek
Serdeleczne gratulacje!!!!
Prawda, że miło mieć kruszynkę u boku?
Niech Wam zdrowo rosną i cieszą Wasze serduszka!

Jejku nie było mnie kilka dni a tu proszę.Mówiłam że po nowiu pójdzie :-D
GRATULACJE WSZYSTKIM
Wracajcie szybciutko do siebie ,niech wam się dzidzie zdrowo chowają i ogromne
gratulacje dla świeżo upieczonych tatusiów

reklama
Do góry