reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotko powtórne gratulacje (pierwsze wysłałam smsem i mam nadzieję, ze dotarły). Ależ to musiała być dla Was niespodzianka-maleńka Córcia! Wspaniale. Bardzo się cieszę i życzę dużo miłości, szczęścia, zdrowia i cierpliwości:-) :-) :-) :-)

reklama
Gratulacje dla wszystkich mamuś i ich bobasków!!!

Nasza Haneczka przyszla na świat 22. listopada o godz. 8.20 rano. Ważyla 3500 gram a mierzy 57 cm. Poród naturalny, 5 godzinek a od wczorajszego popoludnia jesteśmy razem w domku.

ibi,bpcianek- ogromne gratulaje dla was waszych dzieciaczkow i dumnych tatusiow, czekamy na foteczki i opisy porodow:-)

ale polecialo!!!
wszystkim mamusiom ogromne gratulacje :-) :-) :-)

Dorotko - Tobie szczegolnie! niesamowita, cudna niespodzianka :-D wielki buziak dla malej buntowniczki, ktora nie chciala, coby ja ktos podgladal ;-)

Dorotko GRATULACJE !!! :-D wszystkiego naj, naj, naj dla całej Waszej rodzinki :-) :-) :-)
Przede wszystkim dużo zdrowia i jeszcze więcej wytrwałości (przy dwójce dzieciaczków jest co robić he he )

reklama
och sorki nineczko ...Tobie też życzę wszsytkeigo dobrego :-) , samych radości a jeśli łez to tylko tych wzruszenia :tak:
Jeśli kogoś pominęłam do przepraszam więc hurtowo GRATULACJE DLA WSZYTKICH ROZDWOJONYCH MAM :-D

Do góry