hejka!
Widzę, że dyskusja o wózkach.
Dziewczyny nie nastawiajcie się za bardzo, że będziecie korzystać z wózków 3w1 czy 2w1 do 3 roku życia (tak sprzedawcy kuszą - dużo wydasz, ale 3 lata będziesz korzystać). Prawdę powiedziawszy nie wiem jaki odsetek dzieciaków nie ląduje w okolicach roku w spacerówkach typu parasolka. Jeśli wózek bywa zabierany do samochodu to taki 2w1 robi się w pewnym momencie upierdliwy, bo więcej zachodu ze składaniem i więcej miejsca zajmuje.
Miałam nastawienie, że spacerówka z Roana będzie nam na codzień służyła, a parasolka będzie tylko na wyjazdy, ale już łapię się na tym, że na spacer w plenerze (trwa, lasek itp.) to faktycznie wolę tę spacerówkę na dużych kołach (bo przy parasolce to mam wrażenie, że kółka odpadną ;-)), ale jak mam jeździć po chodnikach to lepszy ten lżejszy wózek jest.
Tak więc jak wózek nie musi być nigdzie noszony, wożony, składany itp. to faktycznie można tą spacerówką z wózka 2w1 cały czas śmigać, ale jak nie to jest duże prawdopodobieństwo, że w końcu się do spacerówki parasolki przesiądziecie.
A co do tego ile dziecko może w gondoli jeździć to Szymek w gonodli Roana wytrzymał do 9 miesięcy, a Szymek raczej z tych długich :-)
Pozdrawiam
Emy, to wygląda jak zapalenie piersi, które się zdarza po porodzie przy nawale mleka - tylko mocno za wcześnie na coś takiego. Jeśli dalej cyce bolą, są gorące to pędź do lekarza, żeby Ci się to nie przełożyło na podwyższenie temperatury całego ciała.
Może coś dla organizku się pokićkało i tak intensywnie siarę zaczął produkować, ale jej na zewnątrz nie wydał i temu takie zawirowania.