reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
mi na początku też niezbyt się chciało, ale ten etap szybko minął, szkoda ze chłop jakoś nie chce :) pewnie z wielorybami nie chce sypiać :-D

cześć :-)

wieki nie zaglądałam...

Kłaczek gratulacje Cieszę się :-)

u nas w miarę, chociaż bez 2 wizyt w szpitalu się nie obyło :-( najpierw plamienie niewielkie a niedawno z powodu skracającej się szyjki, na szczęście po 8 dniach leżenia w szpitalu wydłużyła się o 0,5 cm i znów ma powyżej 3 cm. Niestety miękka. Kilka razy twardniał mi brzuch i niestety jestem na fenoterolu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkkie kobitki :-)

Hej kobietki my nadal 2w1 :tak: i nadal czekamy

Mlodam - nie martw się, już Ewela28 miala zmiażdżoną szyjkę, chyba w podobonym okresie do twojego, a potem musieli jej zrobić cc, bo maluszek nie zamierzal wychodzić :tak:

Karolcia, Klaczek, Ilonka, Liljanka, Magnusik, Maruszka, Martosiunek, Emy, Cati, Wiolka, Tymira, Just, Klaczek, wszystkie serdecznie pozdrawiam bez wyjątku :tak:

reklama
Karollcia!:-D Jacuzzi wymiata.
Mlodam, dziekuje, ale poki co nie robmy szalu - to jeszcze tak wczesnie... Widze ze u Ciebie tak srednio - troche klopotow - ale dajesz rade i to jest najwazniejsze. To juz 31 tygodni, wiec pieknie jedziesz do przodu i juz wkrotce Twoje malenstwo bedzie po tej stronie. Bedzie dobrze, odpoczywaj ile mozliwe.
Agniesia, Ty to juz chyba do rozpakowania w ogole! Lada moment. :szok:

Do góry