Ewelinka możesz mieć laptopa na pewno, trzymam kciuki żebyś jednak nie była słodką cieżarówką
a jak tak, to dietka i kontrola glukozy codziennie i mam nadzieje, że będzie ok
magnusik czasem faceci mają zaćmienie umysłu i ciężko im sobie wyobrazić, ze za niedługo ten duży brzuch zniknie, a pojawi się nowy członek rodziny i wcale się nie spieszą do zakupów, u mnie tak przynajmniej jest, mój mąż myśli, ze 3 miesiące to długo, a ja mu właś nie uświadomiłam, że jak nie zaciśnie dupy i nie weźmie się za robotę to dzidzia nas zastanie w proszku. Dobrze, że za jego plecami od miesiąca robię zakupy dla brzdąca, bo jak miałabym czekać na jego poparcie to faktycznie dziecko by było nagie i bose
magnusik czasem faceci mają zaćmienie umysłu i ciężko im sobie wyobrazić, ze za niedługo ten duży brzuch zniknie, a pojawi się nowy członek rodziny i wcale się nie spieszą do zakupów, u mnie tak przynajmniej jest, mój mąż myśli, ze 3 miesiące to długo, a ja mu właś nie uświadomiłam, że jak nie zaciśnie dupy i nie weźmie się za robotę to dzidzia nas zastanie w proszku. Dobrze, że za jego plecami od miesiąca robię zakupy dla brzdąca, bo jak miałabym czekać na jego poparcie to faktycznie dziecko by było nagie i bose
) no i w poniedzialek pojechalismy do szpitala bo nic nie przechodzilo. Zostawili mnie w szpitalu, dostalam sterydy na rozwoj pluc i szczepionke na przeciwciala bo jestem Rh-. Niunia jest juz tak nisko, ze nizej sie nie da bez rozpoczecia akcji prodowej ale mialam dzis rano dokladne usg i na te chwile wszystko jest ok, wazy ok 2.8 kg, wod plodowych nie ubywa a pessar nadal trzyma szyjke wiec moze jeszcze chwile sobie w srodku posiedzi
. Za to spalam w nocy tylko 2 godziny bo 2 dziewczyny z oddzialu zaczely rodzic (ta ode mnie z pokoju byla dopiero w 28 tc, ta z pokoju obok jakos niewiele dalej). W tym szpitalu jest 9 1-osobowych sal porodowych i wszystkie byly w nocy zajete wiec przez 2 godz rodzily normalnie na oddziale wiec wszystko slyszalam i kurcze nieco przerazajaco to brzmialo
. Porody byly ekspresowe bo trwaly 4 i 5 godzin w calosci ale tez te dzieciatka bardzo malutkie. Na szczescie maja sie dobrze. 

Faktem jest, ze ewakuacja wisiala na wlosku bo mialam wrazenie ze koldra zaczyna lewitowac. Serio na powaznie to Rajmund jest chyba faktycznie wyjatkowym facetem.