reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie kochane!
Dziś byłam na "nieplanowanej" wizycie, bo w nocy "wypłynęło" ze mnie coś żółtawo-brunatnego....
A potem więcej się nie pojawiło...
Pan doktor (inny niż ten mój i chyba teraz ON zostanie moim) wszystko dokładnie obejrzał, wysłuchał, udzielił odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania i... żeby profilaktycznie kazał brać Duphaston 3x1, no i duuuuuużo leżeć.....

reklama
oj widze, że od wczoraj smutnawo na tym wątku :/

Cati współczuje przeżyć, ale dzidzia już duża i teoretycznie jesteś w 35tc więc trzymam kciuki, żeby maleństwo wytrzymało jeszcze w brzuszku minimum 3 tygodnie

Vjolka leż słońce i bierz duphaston, no i staraj sie nie stresować, będzie dobrze!!!

kłaczek gratuluje ruchów, ja tez pierwsze poczułam około 15-16tc, ale mój gin mnie wyśmiał bo twierdził, że to niemożliwe. A ja tam twierdze, że były smerania małej, w prawdzie nie takie jak po 20tc, ale były :)

magnusik
przytulasek

Emy gratuluję 6 kwadracika :)

a_gala gratuluję pierwszego zakupu :) zobaczysz jak teraz cię to wciągnie :)

proszę o kciuki, bo dzwonił do nas mechanik i mamy po miesiącu czasu do odebrania nasz samochód :wściekła/y: mam nadzieje, że już na dobre do nas trafi, bo jutro mam wizytę u gina, a w ogóle na reszcie by sie ruszyły roboty w domu

kłaczek ale ja nie mówię, ze nie tylko mój ginekolog nie wierzy w takie ruchy :)

a_gala tymi zakupami się nam chyba nie chwaliłaś :)

udało się, samochód odebrany :-D, oby do końca roku zechciał łaskawie jeszcze pojeździć, bo w przyszłym roku kupujemy nowe, bo tu już się nie opłaca kasy wciskać

Dziewczynki ale Wam mkną te suwaczki!!!!!!!!!!
Ja też w ciąży z Tomkiem czułam ruchy w 16 t.c i gin mnie wyśmiała a ja wiem swoje ,ze to był tomek bo właśnie z lewej strony były pierwsze ruchy!!!

Cati głowa do góry dzidziuś jest duży i da radę. W tamtym roku moja bratowa urodziła w grudniu w 34t.c chłopca rośnie zdrowo i rozwija się swoim tępemu miał być taki jak mój Tomek.

kłaczku a ja wchodziłam na taką stronę bo tam dodatkowo są filmiki z USG i sobie oglądałam:
15 tydzień ciąży - KALENDARZ CIĄŻY • CIĄŻA FILMY USG • FORUM • mamusie 15 tyg.

No wiem - lekarz cos nie za bardzo douczony, czy co?
Fajnie ze autko na chodzie!
a co lekarz to inna opinia, ale babą nie jest to nie dowierza, że u niektórych kobiet może to wszystko być szybciej

martusionek a mi się wydaje, że suwaczek w miejscu stoi :) chciałabym już wrzesień

zastanawiam się nad łóżeczkiem, co myślicie o takim:

http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-baby-boo-opuszczany-bok-materac-i1725621046.html

no i jak się zapatrujecie na karuzele na łóżeczko?? kiedy kupić najlepiej?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry