karolcia81
czekam na szczęście.....
kłaczku - dokładnie....opisalaś moja wydzielinkę....więc tak to juz jest...więc luzzzzik...dla odmiany znajde sobie zaraz innym problem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zawsze mogę powiedzieć, że w praniuObawiam sie, ze babcia bedzie chciala zobaczyc wnusie w swoich darach... Byloby to calkiem naturalne.

i zastanawiałam się co ja zrobię z tymi różowymi wdziankami lili ja z miła checią pocałowałabym brzusio od e-cioci tylko nie sięgnę[/B]Kiedy ostatnio ode mnie całowałyście brzuchy? - dawnooooooooo - proszę o nadrobienie![]()
ale pogłaskany jest odpowiednio, to narazie musi wystarczyć. I porszę Adzika ucałować!dziewczyny, jak to jest z tym sluzem....u mnie jest go baaaaardzo duzo i ma kolor....kremowy...nie biały, ale kremowy...czy kremowy to to samo co mleczny? i czy kremowy nie świadczy o jakiejś infekcji?
no i mocz...kurcze...zauważyłam dzisiaj ze strasznie śmierdzi lekami...fuj...normalnie po porannym sikaniu apteka w łazience...aż mnie zemdliło od tego "zapaszku", któras też miała cos tak dziwnego?