cześć kochane moje

karolciu też mam liczne bakterie z ostatniego badania moczu dał mi furagin 3x2 ale w I trymestrze nie wolno go stosować ja będąc w II miałam obawy

bardzo jest mi trudno uwierzyć w kompetencje lekarzy

nie mogę im zaufać niestety ja nie mogę soków żadnych pić bo cukrzyca ale ty możesz i pij jak najwięcej soku z zurawiny możesz go rozcieńczać z wodą i pij jak najwięcj czytałam że nawet do 5 litrów

ja mam termin wizyty teraz na 19 i nie kazał mi powtórzyć badań jak myślicie dla własnej pewności je powtórzę ???
magnusik oj biedna ty ale chciałabym być już w twojej sytuacji i do porodu się szykować:-) czekamy czekamy my również
ilona26 i tobie tez już zadzroszczę tych ciuszków uprasowanych i poukładanych ahhhh ja już chcę styczeń chociaż powiem Wam że szybko mi ten czas leci oby tak dalej. Mnie poród 3 tyg szybciej zastał patrząc teraz na mojego Kacpra nie dziwuję się bow gorącej wodzie kąpany chłopak

nie miałam nic spakowanego ani uszykowanego hahahaha bezcenna mina mojego męża jak mu powiedziałam jedziemy wody mi odeszły latał po pokoju jak opętany

A jak Kacperek się urodził Paweł był przy porodzie oczywiście to jak wróciłam po 2 dniach do domu z barku zniknęło 22flaszki wódki

mówił że musiał odreagować i że wszycy kumple przyszli
Emy ty już chyba po remoncie??? Ja dzisiaj w końcu doczekałam się robotników podłogę kładą bo od podstaw robimy była jedna wielka dziura do piwnicy i nowe bele i łaty i płyty i wata szklana Boże masakra ale nasz dom ma ponad 200 lat i w ścianach mam słomę

i to wszystko burzymy i od nowa robimy mam nadzieję że do świąt Bożego Narodzenia zrobią mi te pokoje
kłaczek 
miałas rację fachowców odpowiednim językiem potraktowałam i są i to nawet się ruszają

więc od dzisiaj do nich będę kląć jak szewc może podgonie remont hihihih
poroniona kiedy ruszasz do lekarza??? Ruchy są??? Odezwij się bo nie wiem co ost miałas na myśli że nie ożna tu wszystkiego mówić coś mnie ominęło???
A tak wg mało ciężaróweczek sie tu udziela nieprawdaż??? Wyłazić nam tu z ukrycia!!! Mój Szymonek własnie fika bo piję kawkę ale bym zjadła ciachooooo łoooo niech już ta cukrzyca się skończy chcę tort czekoladowy lody kremy aaaa nie myślę bo zwariuję na plusie mam 2 kg Wczoraj mnie brzusio bolał nie wiem czemu
ssabrina plus 16 a wazysz 69 matko to ty chudzinaaaaa ja marzę aby ważyć 69