Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teściowa mi na dzisiaj przewidywała termin porodu jako prezent rocznicowy z okazji ślubu i nic. Chyba jednak warto się przyzwyczajać do myśli, że faktycznie ten mały człowieczek ma swoje plany na życie już od początku 

ja mam termin wizyty teraz na 19 i nie kazał mi powtórzyć badań jak myślicie dla własnej pewności je powtórzę ???
nie miałam nic spakowanego ani uszykowanego hahahaha bezcenna mina mojego męża jak mu powiedziałam jedziemy wody mi odeszły latał po pokoju jak opętany
A jak Kacperek się urodził Paweł był przy porodzie oczywiście to jak wróciłam po 2 dniach do domu z barku zniknęło 22flaszki wódki
mówił że musiał odreagować i że wszycy kumple przyszli 

i to wszystko burzymy i od nowa robimy mam nadzieję że do świąt Bożego Narodzenia zrobią mi te pokoje
miałas rację fachowców odpowiednim językiem potraktowałam i są i to nawet się ruszają