Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a-gala ja nie w tym względzie ,że Ty masz mały brzuch tylko w tym ,że ja przy Tobie to już mam gigantAs - wiem, ze wielkością nie powala, ale mam nadzieję, że Malutka jest normalnych rozmiarów, tylko wcisnęła się gdzieś tam głęboko we mnie.
Dziś na 15 mam dodatkowe USG, żeby dokładnie sprawdzić wagę i mojej Córeczki. Proszę o kciuki

Super ,że wszystko w porządku.A_gala - piękny brzusio. W życiu bym nie powiedziała, że już niedługo wybierasz się na porodówkęTrzymam kciuki za usg - zobaczysz, na pewno wszystko będzie dobrze!!!
U mnie wszystko ok, choć nuuuuuuuuuudno tak. Od kilku dni jakoś nie mogę sobie znaleźć miejsca i zajęcia. Wkurza mnie to, że w mym pięknym mieście co dzień są komunikaty o gigantycznym zanieczyszczeniu i ograniczeniu pobytu na zewnątrz dla dzieci i kobiet w ciąży. Staram się więc niezbyt dużo wychodzić, bo nie chcę truć swojego dziecka. Na szczęście prognozy mówią, że jutro ma być lepiej, więc wyciągnę męża na długi spacer.
A moja mała Perełka w brzuchu delikatnie do mnie zaczyna stukaćŚmieję się, że jest jak rybka, bo to trochę podobne uczucie do tego, kiedy włoży się palec do akwarium
I od razu czuję dużo większy spokój, bo przynajmniej wiem, że w środku wszystko ok
![]()
:-):-)
Gdybym nie widziała suwaczka dałabym Ci max 25 tc