reklama

Wieści od cieżarówek

My nadal w dwupaku.. Wczoraj na wieczór bardzo zaczęło boleć mnie podbrzusze, do tego tępy ból w krzyżu i od czasu do czasu skurcz, ale spokojnie przespałam cała noc. Rano byłam na KTG, z Małą wszystko ok, skurcze prawie żadne, jeden tylko się trafił taki konkretniejszy.... Później troszkę pochodziłam po CH, znowu parę skurczy i ból w pośladkach... Kupiłam olejek rycynowy, a nóż pomoże...mam taką małą buteleczkę 30g, to mam wszystko na raz łyknąć? Jak myślicie?

Jutro mam wizytę u gina, a po świętach (jak nie urodzę wcześniej) będę szła do szpitala i pewnie będzie mnie czekało wywoływanie...grrrr....

Ostatnia edycja:
reklama
As - super, ze wszystko dobrze :-)

A_gala jestes moim idealem kobiety w 10tym miesiacu ciazy ;-)

Ktora jeszcze nie ma nic zrobionego na swieta reka do gory? No w sumie oszukuje, bo mam juz choinke ubrana od tygodnia. Sprzatac chyba nie bede, bo nie mam sily, po nowym roku posprzatam jak bede miala wolne od pracy. Gotowac bede w sobote.

a_gacina, ależ mi posłodziłaś... aż mi sie mordka uśmiechnęła...:-) Ja mam już na święta wszystko przygotowane i to już od dawna, posprzątane wszystkie kąty, zero zaległości w praniu czy w prasowaniu... może wpadnę i Ci posprzątam, bo już normalnie nie wiem co mam ze sobą robić ;-)

A_gala, tak myslalam, ze Ty to masz pewnie 2 razy wszystko posprzatane ;-)

As, a jak tam Twoje uczulenie? Puscilo Cie troche?

Walne jakas kawke i tez pojde cos zrobic. Na razie to mi sie oczy zamykaja. Jutro jeszcze w trakcie pracy na pogrzeb kolezanki jedziemy (zmarla na raka kosci, 28 lat, osierocila coreczki 3 i 6 lat. Straszne).

As, super! Jakas taka zasada jest, ze panikujemy przed badaniami, a potem okazuje sie ze wszystko jest super. Pierwsze zbedne, drugie w mysl zasady wrobelka.
A_gala, dwie lyzki i dosc bo z kibelka nie wyjdziesz!:-D

Mam z lekka dosc. Rajmund chory, mielismy ciezka noc bo chlopina zamiast spac normalnie to mi majaczyl i *******y opowiadal. Goraczka jak cholera, a w domu tylko aspiryna. Proba zrobienia okladow grozila polamaniem rak bo mi sie polprzytomnie oganial. Grypa. Kaszle kicha, goraczkuje i mowi ze czuje sie jakby go tramwaj przelecial, czyli pelny zestaw objawow. Jeszcze mi tylko brakuje zeby Karol sie wybral... W nocy polecial czop...

Klaczek! no co Ty opowiadasz? w kolejke sie wpychasz ;-) faszeruj chlopa czochem i Lemsipem, albo innym paracetamolem i sama sie chociaz nie zaraz! trzymamy kciuki jakby co :-) Karol duzy juz chyba bezpiecznie, co?

O kurde Kłaczek, ty tu nie przeginaj i ściskaj nogi, bo to ja mam zamiar urodzić pierwsza ;-) nie ma wpychania się w kolejkę, o nie...;-)
Olejek poszedł w ruch, dwie łyżki zagryzione bananem.

A_gala, tak myslalam, ze Ty to masz pewnie 2 razy wszystko posprzatane ;-)

As, a jak tam Twoje uczulenie? Puscilo Cie troche?

Walne jakas kawke i tez pojde cos zrobic. Na razie to mi sie oczy zamykaja. Jutro jeszcze w trakcie pracy na pogrzeb kolezanki jedziemy (zmarla na raka kosci, 28 lat, osierocila coreczki 3 i 6 lat. Straszne).
Tak to uczulenie zeszło po mega dawkach wapna i Pudrodermu.:-D:-D:-D

As, super! Jakas taka zasada jest, ze panikujemy przed badaniami, a potem okazuje sie ze wszystko jest super. Pierwsze zbedne, drugie w mysl zasady wrobelka.
A_gala, dwie lyzki i dosc bo z kibelka nie wyjdziesz!:-D

Mam z lekka dosc. Rajmund chory, mielismy ciezka noc bo chlopina zamiast spac normalnie to mi majaczyl i *******y opowiadal. Goraczka jak cholera, a w domu tylko aspiryna. Proba zrobienia okladow grozila polamaniem rak bo mi sie polprzytomnie oganial. Grypa. Kaszle kicha, goraczkuje i mowi ze czuje sie jakby go tramwaj przelecial, czyli pelny zestaw objawow. Jeszcze mi tylko brakuje zeby Karol sie wybral... W nocy polecial czop...
No to masz szansę ,że Karolek wyprzedzi córeczkę a_gali :-D:-D:-D:-D

E, spokojnie! Gluta mozna zgubic i 2 tygodnie przed impreza, wiec wcale sie w kolejke nie pcham. Po prostu wyglada na to, ze skurcze cos jednak dzialaja, a maly "dekielkiem" rozpycha kanal. Zwlaszcza z zagrypionym facetem rodzic sie nie wybieram...

reklama
Cześć wam kochane!!!!

Ja dzisiaj miałam wizyte nie robił mi usg tylko zbadał szyjka zamknięta i długa i wszystko na dół się przesuneło cukry w normie. Stopy daja mi w kość bardzo mnie bolą mają co dzwigać chociaż przytyłam narazie niecałe 5kg ale przed ciążą miałam plus 12 w zapasach :zawstydzona/y: więc nogi maja co dzwigać a boję sie ich obciążać bo gdy urodziłam Kacperka niedziela to była a w poniedziałek kolano mi wyskoczyło z rzepki ni stąd ni zowąd darłam się gorzej niż podczas porodu no i w tamtym roku też mi wyskoczyło ale z paniki wsadziłam je spowrotem na miejsce:sorry: nie chcę powtórki z rozrywki. Mój mąż ma urodziny 31 stycznia chce aby Szymonek mu prezent zrobił ten mój chłop ma coraz głupsze pomysły ja mu mówię że mnie boli to i tamto że mi ciężko a ten do mnie że to dobrze wkońcu w ciąży jesteś:confused2: Szkoda tylko że muszę ją sama przechodzić, przyjedzie w piatek wieczorem więc od piatku leżę i mam wszystko w d... no dobra od niedzieli:-p bo na święta przygotowac coś trzeba, dzisiaj już zrobiłam wszystkie zakupy nie mam zamiaru na ost chwilę jeżdzić po marketach bo mi w nich niedobrze jest i duszno.
kłaczek :szok::-D ja już bym pewnie panikowała oj chyba karol chce się urodzić w roku 2011:-D:-D Zdrówka dla chłopa zapodaj mu mega dawkę czosnku i nasmaruj go czymś rozgrzewającym.
agala córeczce dobrze u ciebie w brzuszku jest nie chce jej sie męczyć a co:laugh2: czekamy czekamy my również hehehe

kasia wczoraj miała mieć cc chyba nie??

as cieszę sie kochana że wizyta ok i z malutkim ( bo ja obstwiam na chłopaka:-p) pochwialiłabyś się te 70% czy siusiak czy nie:tak: Jak tam dzisiejszy dzień to co zaplanowałaś zrobione??

kasiaa24 jak po usg???

agness to ty widze masz termin zbliżony do mojego i poronionej??? Na kiedy dokładnie??? Ty też masz na suwaczku nie spiesz się hehehe ;)

poroniona a ty co milczysz znowu?? Jak tam Aruś???

miśka ???
agacina już półmetek za tobą :) super!!!!! :) Przykre to z twoja koleżanką światełko dla niej (*):-(

Ja jutro choinkę będę ubierać tata mnie wczoraj wyciągnął do swojego loegi który sprzedaje choinki obeszłam kawał lasu język miałam przy samej d.... ale wybrałam :laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry