reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
czesc Dziewczyny...

MAm pytanko... Może któraś się orientuje... Jestem w 4 m-cu i moj tesciu chce mi załatwic pracę, żebym po porodzie mogła pobierać zasiłek macierzyński... Może orientujecie się ile trzeba być zatrudnionym i czy za niedługo po zatrudnieniu będę mogła iśc na zwolnienie, bo troche nie za bardzo mogę pracować..

Karolcia Ty juz na finiszu... ale zleciało.... Trzymam kciuki za Was..

I za Was As rwónież... to jakiś cud, że tyle Wam sie udało przetrwać :-)

Karolcia , no ja już nogami przebieram ...:cool2: conajmniej jakby to moje miało być:-D Powodzenia i buziaki
Magnusik , no widzisz , bo ta Aniunia to suwaczka nie chce nam wstawić - żebyśmy widziały jak rośnie:-p

I czekam cierpliwie na wieści od Anethy , bo to już , tuż , tuż .....

Ostatnia edycja:
Aniunia musisz przepracować cały miesiąc żeby iść na L4 które jest 100%płatne + macierzyński bo wtedy będzie płacił zus.Super że wszytsko ok u Ciebie
magnusik już 6 m-ce kiedy to zleciało
As- niech siedzi jeszcze te 2 tygodnie żeby nie była znówu wcześniakiem, Widzisz odpoczywasz i jest git dacie rade.Buziaki
KArolciu wagą wogóle sie nie przejmuj dorośnie a jak nie to bedzie łatwy poród

Dziękuję Kochane, może i taki urok moich dzieci, ale mam nadzieję, że zbyt małe łożysko i za krótka pępowina to nie jest urok moich ciąż... W ciąży z Amelką łożysko miało zaledwie 2cm grubości, 13cm średnicy, a pępowina 25cm...więc wszystko było niedorozwinięte i za małe... i stąd mój strach, że sytuacja się powtórzy. Dzisiaj nie miałam wizyty bo za długo zeszło u diabetologa... ale na czwartek jestem umówiona z lekarzem, który specjalizuje się w prowadzeniu ciąży z cukrzycą. Ech najważniejsze, że Wiktorek kopie i ma chłopak krzepę. Musi być dobrze...

Dziewczynki!
Ja z taką nietypową prośbą do tych, które mnie znają (bo te nieznające mogą się bać, że jestem oszustką i naciągaczką):
Czy któraś z was ma konto w Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A. i mogłaby zapłacić za mnie 26zł gościowi? Już tłumaczę o co chodzi. Otóż: kupiłam przez allegro zaproszenia na komunię, ale z mojego konta kasa będzie szła ze 2 dni (wiem z doświadczenia). Więc jeśli któraś byłaby tak dobra i zrobiła ten przelew, to wtedy będzie szybciej, bo to będzie wewnątrz banku. a ja zrobię przelew na jej konto. Bardzo mi zależy na czasie, dlatego ta moja dość nietypowa prośba....
Byłabym bardzo wdzięczna

Edit:
Prośba już nieaktulna... Zrealizowana przez Wiola_1982, której bardzo dziękuję...
No i dziękuję wszystkim tym, które także chciały mi pomóc :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Nina Będzie dobrze!!! Musisz wieżyć w maleństwo.Jeśli jesteś pod dobra opieka położnika nie może sie nic stać.Mocno trzymie kciuki za Was

Do góry