Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam dziewczyny widze ze wiesci od Karolci juz przekazane super jak się ciesze że Szymonek jest już z nia i wszystko dobrze.Jeszcze raz gratuluje.A co u mnie wczoraj bylam na ktg cala noc meczyly mnie skurcze jednak podobno to przepowiadajace tak moj lekarz po badaniu stwierdzil szyjki juz prawie nie ma i zmiana cesarka bedzie 30 kwietnia juz mam wszystko wypisane i zaklepane i sie boje
czy z Kacperkiem bedzie wszystko dobrze i jak sobie poradze .W razie czego jak mi wody odejda do poniedzialku lub zaczna sie skurcze porodowe to do samochodu i do katowic jak bylam wczoraj na ktg i czekalam to sie naokladalam jak dziewczyny chodza na cesarki stres mnie straszny wzialpozdrawiam was wszystkie i zycze milego dnia
Karolciu wielkie gratki!!! Kolejna szczęśliwa mamuśka. Anetha81 więc 30 kwietnia będziemy witać na świecie dwoje dzieci;Twoje i As no chyba,że wcześniej coś się u którejś ruszy. Za was kciuki &&&&&
KAROLCIU cudowne wiesci a jak wam szybko poszlo sprinciara )) Witamy Szymonka (w takich chwilach mam ochite juz teraz miec drugiego bobasa a M nalega nalega)
Karolciu - super! A więc wczoraj jednak zaczynał się poród. To cudowne, że wszystko poszło po twojej myśli i Szymuś już jest na świecie! Trzymajcie się i wracajcie do nas Buziaczki Rozumiem, że mogę zajmować twoje miejsce na ciężarówkach.
As - teraz wasza kolej
Anetha - nie bój się tej cesarki, wszystko będzie dobrze
Wpadłam zobaczyć, czy Karolcia już rozpakowana i się nie zawiodłam :-) Przeogromne gratulacje! Doczekałaś się swojego CUDU.
Anetha, nie denerwuj się. Cesarka to nie tragedia, wszystko jest do przeżycia. Najgorszy jest pierwszy tydzień po operacji, potem jest ok. Trzymam kciuki!