reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Ale wysyp, ale wysyp, ale bosko - dziewczyny wygrałyście, ogromne gratulacje, tulcie Maleństwa ile się da i cieszcie tymi bąblami, wykorzystujcie każdą chwilę, czas szybciutko leci. :tak:

Anetha81 - ogromne gratulacje, bardzo ogromne, tak się cieszę, że Ci się udało!
Ilonka1990 - i Tobie najszczersze gratulacje, bo mocno kibicowała, ale super!

Monisiowata - jeszcze troszkę kochana i Ty będziesz korzystać ze słonecznych dni już z wózkiem :tak:
Mart81 - ja póki co znoszę je idealnie, ale chodzę drogami cienia, a przy tyłku mam wodę w sprayu do spryskiwania :laugh2:

reklama
Anetha, Ilonka ogromne gratulacje dziewczyny, wszystkiego naj, naj, naj... dla Was i Dzieciaczków. Niech wiosna przynosi same takie wspniałe wiadomości:-)

Ale czadowo!
Ilona, Anetha, gratuluję serdecznie!!!! Niech dzieciaczki rosną zdrowo! Czekamy na fotki oczywiście!
As, jak tam u Ciebie? Karolinka duża dziewczynka, tłuściutka :-) Kiedy wychodzicie do domku?
monisiowata, nie martw się, podobno zaraz koniec z upałami i ma wrócić normalna wiosna.

Dziewczyny napiszę już tu, mam nadzieję, że każda z Was przeczyta:

Aneta bardzo dziękuje za kciuki i wsparcie.
Gratuluje każdej mamusi, która ma już przy sobie swoje dzieciątko.
Mocno trzyma kciuki jeszcze za zapakowane i życzy spokojnych porodów.

Dzisiaj po 14 dostają wypis i jadą do domu i przeprasza Was, ale jeszcze kilka dni na forum Jej nie będzie, musi nacieszyć się rodziną, ogarnąć się i przede wszystkim mocno o siebie dbać. Lekarz kazał się bardzo oszczędzać, dużo odpoczywać.

Co ważne to również Jej stan psychiczny, teraz tak na dobrą sprawę jak będą w domu, to cały stres z Niej zejdzie i będzie mogła normalnie oddychać, tu tez potrzebuje czasu by się w tym wszystkim odnaleźć.

Nadal jestem z Nią w kontakcie, więc na bieżąco będę Was informować, aż As nie będzie wstanie skrobnąć tu kilka słów o sobie. Wtedy uzupełni moje wypowiedzi, bo ja kilka faktów pominęłam, po prostu jeżeli Aneta będzie chciała Wam o tym napisać, to na pewno to zrobi, a jak będzie chciała zapomnieć i cieszyć się dniami obecnymi to trzeba zrozumieć. Mam nadzieję, że rozumiecie moją postawę.

Póki co przesyła gorące pozdrowienia i prosi jeszcze kilka dni o zrozumienie i przeprasza za nieobecność.

Lila: dzieki za informacje od AS : dla mnie to ogromna radosc jak czytam ze jej historia znalazla szczesliwe zakonczenie ... przesylam moc buziakow dla niej i Kaorlinki !!!!
Tak wogole to zrobilo sie radosnie jak czytam ile szczesliwych mamusiek tutaj przybywa.....
mam nadzieje niedlugo do Was dolaczyc.....

Super wieści o As i Karolince, w domu na pewno lepiej im będzie.

Monisiowata czyżbyś była następna w kolejce?

reklama
Do góry