Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję bardzo.Lili super wieści.Bardzo się cieszę.![]()

U mnie na szczęście długa, zamknięta. No i jeszcze ważne, że łożysko na tylniej ścianie, a Córa siedzi wysoko.Lili - super, ze wizyta udana! Ja mam swoja we wtorek rano, nie bedzie usg tylko mamy sprawdzic jak sie ma moja szyjka bo po poprzedniej ciazy trzeba ja miec na oku. Juz ma skubana tylko 3cm wiec sie kurcze martwie.
Także po raz kolejny się przekonuję, że u mnie problemy są na samym początku ciąży. 
Adzik ucałowana. No dzieci są bystre jak nie wiem co, one mają jakieś ekstra intuicję normalnie. Na pewno się ucieszy. A Ty jak się czujesz ze świadomością, że drugie serduszko Ci bije? ;-)Aniu - Matiemu jeszcze nie mówiliśmy, ale skubany sam zaczyna się domyślać i postanowiliśmy, ze powiemy mu w najbliższy piątek - będzie miał prezent na Dzień Dziecka:-)
Gratuluję udanej wizyty:-) Ucałuj Adusię od e-ciotki![]()
A to normalne, jak chodzisz to buja się brzuszek i dzieć jest ululany, ja to sobie tłumaczę, że buja się na hamaku wtedy i słodko śpi, a jak za długo siedzę albo się położę to wariacje zaczynają się odbywać.Lilijanna z tymi ruchami róznie bywa.. Jak siedzę w pracy to je czuję.. A jak mam wolne i ciągle gdzieś biegam to jakoś nie odczuwam albo nie zwracam uwagi.. Jejku .. jeszcze dwa dni do wizyty.. Chyba się nie doczekam..