reklama

Wieści od cieżarówek

Zjola bo jak dam po palcach za grzebanie!!!! Jak coś zadzwoń do swojego gin jeśli możesz może zwiększyć dawkę dupka by sie przydało. ja mam luteinę i mi gin mówiła jakby coś sie działo to mogę zwiększyć sobie.

idziemy na spacer z Tomkiem trzeba sie przewietrzyć

reklama
No bo tak wszyscy piszą o wyglądzie śluzu w ciąży, to chciałam zobaczyć jak wygląda. No to zobaczyłam :-(
Rozmawiałam z ginem o clexanie i powiedział, że on u mnie nie widzi powodu, żeby go stosować. No cóż bić się z nim nie będę. W końcu to klinika leczenia niepłodności. Lepszych fachowców nie znajdę a gość ma dobre opinie.

Zjola musisz wziąśc dużą dawkę progesteronu i nogi do góry. Po to masz dzwoinić do gin, bo nie trzeba miec żywoczerwonej krwi.

A zwiekszy dupka? Czasem plamienie pojawia sie przy poronieniu ZAGRAZAJACYM i mozna je zatrzymac, a dziecko sobie dalej rosnie. Zjola, ja nie wiem! Po prostu zaczelam sie bac.

Zjola tak sobie myślę że może powinnaś zwiększyć dawkę dupka do 3 tabletek dziennie. moja przyjaciółka zaczęła plamic 6 t.c. po południu miała już żywą krew poszła do gin i dostałą 3 razy dziennie dupka i jest ok. widziała już bijące serduszko. u ciebie też będzie dobrze

reklama
Zjola - dzwoń i zwiększ dawkę progesteronu. Nie wiem jak ma się dupek i zawartość w nim progesteronu, ale ja luteinę brałam 4x1. Dziewczyna na wrześniówkach brała bodajże dupka, kurczę albo lutkę 8x1 w UK, jej lekarz powiedział, że ilości mniejsze to bhp, a taka dawka jest jak lekarstwo dopiero, zaraz się Jej dopytam na PW.

Martusionek - łaskotanie/bulgotanie ok. 12tc poczułam teraz z Weroniką, bardzo szybko. Ada ważyła 3830g.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry