Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiaa24 - wielkie gratulacje mamuśka, zdrówka dla Was, a dla Ciebie szybkiego powrotu do pełnych sił.Kasia24 urodziła dzisiaj o 9 przez cc Kubusia. Waży 3.900 i mierzy 57 cm.

No to moje gratulacje. Super.Wylapalam przed chwila tetno Ziabki. Ot, tak mnie naszlo sprobowac, tak samo jak z testem - ze sprobuje, nic nie trace, jak cos to przeciez wiem ze wczesnie. Udalo sie, wiec wiem ze jest dziecko, (nie pusty pecherz) ze zyje... Reszta na scanie, ale juz spokojniej.
No, super, na pewno będzie 3.08 wszystko dobrze.Teraz piszę![]()

Hej! Jeszcze ja, ale ja już na końcówce prawie samej. Gratuluję fasolki w brzuszku, no i pozbierania się psychicznego. Co do operacji, to dobrze, że jej działanie ma zarówno wpływ na Twój organizm jak i psychikę, bo to naprawdę dużo daje. Słyszałaś już serduszko? Jak się w ogóle czujesz?kto
jeszcze?
Dawno
mnie nie bylo!

a za chwile znowu sie przydadza. Przylatujemy do Polski w ta sobote wiec juz za chwile doslownie. Jestem na finiszu pakowania, jeszcze sprzatanie mieszkania przed zdaniem kluczy. Uff mam nadzieje, ze dam rade ;-)

Nie kumam od razu więc wybacz z tym berkiem.Lilijanna, czeka mnie to samo, ale ja sie wycwanilam jak odkladalam ciuchy Karola, to pakowalam w pudla rozmiarami i od razu pisalam na pudle jaki rozmiar miesci. Powinno byc latwiej. A mamy tego gory.
Lili ja mam tak jak Kłaczek popisane po kartonach co mam i mam plan prać ubranka w październiku bo będzie prawdopodobnie bardzo ciepły z Tomkiem też tak robiłam.