reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kasia24 urodziła dzisiaj o 9 przez cc Kubusia. Waży 3.900 i mierzy 57 cm.
Kasiaa24 - wielkie gratulacje mamuśka, zdrówka dla Was, a dla Ciebie szybkiego powrotu do pełnych sił. :tak:

Wylapalam przed chwila tetno Ziabki. Ot, tak mnie naszlo sprobowac, tak samo jak z testem - ze sprobuje, nic nie trace, jak cos to przeciez wiem ze wczesnie. Udalo sie, wiec wiem ze jest dziecko, (nie pusty pecherz) ze zyje... Reszta na scanie, ale juz spokojniej.
No to moje gratulacje. Super.

No, super, na pewno będzie 3.08 wszystko dobrze. :tak:

kto
jeszcze?
Dawno
mnie nie bylo!
Hej! Jeszcze ja, ale ja już na końcówce prawie samej. Gratuluję fasolki w brzuszku, no i pozbierania się psychicznego. Co do operacji, to dobrze, że jej działanie ma zarówno wpływ na Twój organizm jak i psychikę, bo to naprawdę dużo daje. Słyszałaś już serduszko? Jak się w ogóle czujesz?

Miałam dzisiaj bawić się ubrankami dla Weroniki, ale jak weszłam do pawlacza, to nogi się pode mną ugięły, 4 kartony pełne ciuchów mnie przerosły, schowałam wszystko na miejsce i wyszłam, wrócę do tego na spokojnie po urodzinach Adzika. :tak:

Lilijanna, czeka mnie to samo, ale ja sie wycwanilam jak odkladalam ciuchy Karola, to pakowalam w pudla rozmiarami i od razu pisalam na pudle jaki rozmiar miesci. Powinno byc latwiej. A mamy tego gory.

Kasiu gratuluje!!!wracaj do szybko do sił a Kubuś niech rośnie na pociechę!!!

Martyna gratuluje i życzę spokojnej u nudnej ciąży!!!!

Kłaczku to teraz spokojniejsza troszkę będziesz do scanu!

Lili ja mam tak jak Kłaczek popisane po kartonach co mam i mam plan prać ubranka w październiku bo będzie prawdopodobnie bardzo ciepły z Tomkiem też tak robiłam.

Gosiulku, nie - martyynaa wyliczala berki, wiec jej podrzucilam ze Ty tez. Ja wiem ze bylas dzis. A detektor... Wiesz, w ciazy z Karolem, jak sie zdarzal dzien ze maly sie nie ruszal, to dostawalam fiola i w takim razie szlam sobie do sypialni, detektor i podsluch i wiedzialam ze jest ok. Po prostu pozwalal mi odzyskac spokoj. Docenilam to dopiero jak zaczelam uzywac - to jest dobra rzecz kiedy czlowiek sie boi. Ja tu nie mam opcji skoczenia na scan i sprawdzenia co i jak. Widzisz... W PL juz bym byla po scanie, widzialabym bijace serduszko, a tu d...a z tego, do scanu mam jeszcze 3 tygodnie.
Oj, tak, martusionku... Wiem ze jest, ze zyje.:-)

Kasia24 - gratulacje wielkie!Wszystkiego naj naj najlepszego dla Mamusi i Synusia:-D
Martyynaa - gratuluje fasolki i zycze nudnej i spokojnej ciazy:tak:
Lili - kurcze ja mam Eli rzeczy wciaz w pudlach na wierzchu, nawet nie zdazylam ich nigdzie pochowac glebiej jeszcze :zawstydzona/y: a za chwile znowu sie przydadza. Przylatujemy do Polski w ta sobote wiec juz za chwile doslownie. Jestem na finiszu pakowania, jeszcze sprzatanie mieszkania przed zdaniem kluczy. Uff mam nadzieje, ze dam rade ;-)
IZW - daj znac jak wizyta
Klaczek - super wiesci, ze zlapalas tetno maluszka. To takie kojace uczucie miec juz pewnosc,ze tam na pewno ktos jest :tak:

Moja Elcia zasnela wiec musze korzystac i wracac do pakowania. Moj B ma dzis w pracy pozegnanie wiec wroci pozno i na pewno juz nie w stanie zeby jeszcze cos spakowac :no:

Pozdrowienia dla wszystkich brzuchatek!

Cati na stałe wracacie?
Kłaczku nigdy Cię nie zawiódł? Też się zastanawiam nad kupnem.Wiadomo nie teraz choć mówisz że juz wyczułaś.
Coś mi się udzielił stan i jestem zakręcona jak słoik na zimę.:-DNie kumam od razu więc wybacz z tym berkiem.

reklama
Lilijanna, czeka mnie to samo, ale ja sie wycwanilam jak odkladalam ciuchy Karola, to pakowalam w pudla rozmiarami i od razu pisalam na pudle jaki rozmiar miesci. Powinno byc latwiej. A mamy tego gory.

Lili ja mam tak jak Kłaczek popisane po kartonach co mam i mam plan prać ubranka w październiku bo będzie prawdopodobnie bardzo ciepły z Tomkiem też tak robiłam.

Ale jesteście mądre, ach ach, ja też mam rozmiarami, ale i tak mnie to dziś przerosło. :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry