reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
ola** cudna ta bluzeczka :-) a brzuszka tak bardzo nie widać w niej jeszcze...chyba że z boku wygląda inaczej.

Kobietki czy to tak jest że już mogę nie przesypiać całych nocy ? Padam ok 22-23 i się co pare godzin budzę...niekoniecznie na sikanie. Zawsze sobie chwaliłam cudnie przespane noce, a teraz widzę że jak się czasami obudzę to nie mogę zasnąć przez np godzinę...najgorsze jak W. się wtedy obudzi bo zaczynamy rozmawiać i efekt jest taki że dzisiaj od 4 już nie śpimy.

Miłego dnia Wam życzę!

Mysza mam do Ciebie pytanie na temat karty payback jeszcze :-) Weszłam sobie na stronkę i tak czytam i czytam. I się zastanawiam jaką kartę powinnam sobie wyrobić? Bo jest ich kilka, m.in. BP, Allegro, Real, itd. Czy jeśli wyrobię kartę Allegro, to na BP nie będę mogła zbierać punktów?

Do karty allegro jest taki opis: Aby zarejestrować się w Programie PAYBACK za pośrednictwem Allegro, musisz dokonać co najmniej 3 zakupów w danym miesiącu, za minimalną łączną kwotę 300 zł. Wówczas, po upływie miesiąca, dostaniesz link do formularza rejestracyjnego Programu PAYBACK. Na podany w wypełnionym formularzu adres zostanie wysłany zestaw powitalny z dwiema kartami PAYBACK.

A z tego co widzę kartę np BP czy Real mogę zamówić online. Bez minimalnych zakupów. Trochę to niesprawiedliwe...

I jeszcze jedno: jaki adres powinno się podać? Bo ja w dowodzie mam jeden (stały meldunek), a mieszkam na innym adresie (czasowy meldunek). Czy ten adres powinien zgadzać się z adresem zamieszczonym na dowodzie, czy np. z danymi podanymi w allegro?

A co do nocy to nie pomogę, bo ja dotąd śpię jak zabita :-) Tylko 3x zdarzyło się póki co, że szłam siusiu...

Ostatnia edycja:
Mysza ja tez tak mialam ze nie moglam spac cala no tylko co dwie godz budzilam sie na godzine, ale przeszlo:-D i teraz 9-10 godzin bez przerwy to standard:-)

Asiu jedna karta obowiązuje u wszystkich partnerów, tylko różni się logo jakie masz na karcie, ale w samym programie nie ma to najmniejszego znaczenia.
Kartę można chyba też na stacji bp odebrać albo w realu. Nie trzeba zamawiać.
Co do adresu to ja bym podała tam gdzie mieszkasz...nie ma to znaczenia dla nich a czasami przesyłają jakieś gazetki promocyjne z kuponami na ekstra dodatkowe punkty. Jak wysyłają nagrody to adres i tak zawsze podajesz jaki Ci pasuje.

LucyF nie ukrywam że mnie pocieszyłaś ;-) bo już myślałam że coś jest nie tak ze mną, bo zawsze spałam jak zabita i nawet w domu miałam przypiętą łątkę śpiocha dyplomowanego ;-)

Mysza dziękuję. Zamówię teraz online. Ciekawe ile będę czekała :-)

Już. 21 dni oczekiwania na kartę... :-) Wpisałam już 10 ostatnich cyfr karty do ustawień allegro i przyjęło mi jako poprawny numer z dopiskiem, że już mogę zbierać punkty. Ale pewnie nim nie dostanę karty i jej na stronie payback nie aktywuję, to punkty naliczane nie będą?

Ostatnia edycja:
Lilijanna, a którą zamawiałaś? Tą z allegro, spełniając warunek 3 zakupów za min. 300zł w ostatnim m-cu, czy online Real albo BP?

reklama
witajcie włochate pipeczki ;-)

Tez mam karte playback,ale z BP i zarejstrowalam ja juz na allegro i w orangu,ale punktow jest naprawde malo,a nagrody ,ktore mozna miec, to niewiem chyba do konca zycia bede zbierac hihi

Mysza jesli chodzi o to spanie, tez tak mialam,ale to pozniej minie. Inajgorszy jest ten głod z rana ,niewiem w jakim to sie okresie zaczyna,ale to jest takie ssanie w zoładku,ze musisz zjesc.

Lilljianna a co tam kochana u Ciebie?

Dziewczyny zakupiłam wczoraj wozek,ale czekam na wysyłke.

I jeszcze na wieczor kuzynka mojego D.tak mnie wkur.... pojeb....suk... ze naprawde mam juz tej rodziny dosc!!! Pewnie dzis zadzwoni do mojego D i bedzie sie zalic,jaka to ja jestem ,a wszystko po to,zebysmy sie pokłocicli- juz ja wiem w co ona gra. brrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry