Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli Ty Agatko mimo łożyska początkowo położonego nisko u ujścia nadal się przytulałaś? Nie miałaś zakazu od gina?
-oczywiście z głową i tak żeby było dobrze a nie niewygodnie czy boleśnie, ale to jasne -On powiedział i trzyma się tego ze sex pomaga kobiecie a właściwie jej ciału w produkcji hormonów. Jest zdrowy i dzidzi w żaden sposób zaszkodzić nie może. Ujście miałam całe zakryte i bałam się już cc...

więc na wizycie go zapytałam czy to znaczy że nie możemy już -na co on "a dlaczego -zdarza się, wtedy chwilkę odpocząć":-) miał rację więcej się nie powtórzyło

ale tak jest
co do oddychania i tak o tym zapomnimy więc uczyć się mają też panowie
żeby pokazać nie powiedziec jak

wierszyk piosenkę cokolwiek co będziemy mu powtarzać codziennie przed snem do dnia porodu a później jak trafi w nasze ramiona wyrecytujemy
-bo dla dziecka poród jest szokiem i trzeba mu dać jak najwięcej z tego co zna.
jest mega droga i fakt ze obrażenia przy porodzie są mniejsze ale położna powiedziała ze ona tego nie poleca bo nie wie co będzie dalej -te mięśnie sie naciągają same w pewnych warunkach a nie ot tak je ćwiczyć
dlatego jak za długo siedzimy to chce nam się siku albo jest nam niewygodnie... a jak za dużo to padamy z nóg -bo jest tak ze jak my się bujamy to maluch śpi a jak my śpimy to on harcuje -równowaga musi być i trzeb asłuchać organizmu
Ja dopiero teraz zajarzyłam pewną kwestię: Agatko czyli jeśli moje łożysko nie pójdzie w górę, to będę miała tzw. łożysko przodujące co będzie groziło cc???
no chyba że brdzo pragniesz cc i szukasz powodu

A gin ani słowem nie powiedział o ryzyku cc. Pewnie dlatego, żeby mnie nie martwić, bo jest czas na jego przemieszczenie.
ja się dowiedziałam o tym łożysku na połówkowym -gdyby nie to że robiłam u innego lekarza -mój gin też by mi nie powiedział a dziś nie ma to już znaczenia:-) nie ma się czym przejmować
Najważniejsze ze wszystko dobrze w brzusiu.A łożysko sie przesunie. U mnie podobno jest na ścianie bocznej, chyba musze sprawdzić
Więc chyba wiem skad ból głowy