reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Dzięki Agatko za obrazowe opisanie sposobu spania:-)Ta żaba rozbawiła mnie do łez. No nic próbuje spać na boku a jak to będzie to zobaczymy

reklama
KASIK!!!! o najważniejszym Ci nie napisałam... demencja ciążowa!!!!

Poduszki są dobre na wszystko!!!! ja śpię z 4 -tzn ja z 1 i Alicja z 3:-D :-D

Ja mam swoją pod głową -a Ona swoje pod brzuchem i między moimi nogami:-) wtedy na bank się na brzuchol nie odwrócisz:tak: http://images47.fotosik.pl/138/f41c9e2c931b4311med.jpg -o tak to prawie wygląda tylko ta pani jest bogata i ma tą poduchę wielką za ok 200zł chyba a ja mam 3 mniejsze:tak: no i zarzucam nogę na poduchę i gra:tak:

Tak nie wolno bp nogi są proste http://x.garnek.pl/ga5264/fc2d48180b6e80a2981600a3/pozycja_spania.jpg

OOOO on też śpi na zabę http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane/4157_6_2903_amstaf.jpg

Ostatnia edycja:
haha agatko moj kot lubi spac na zabe :-D a ja raczej od zawsze spie na boku, a moj chlop spi na plecach ma zalozone rece na karku (jkaby lezal na plazy) gebe otwarta a w gaciach namiot :-D zawsze mam ochote mu zdjecie wtedy zrobic ale zanim ja aparat wyciagne to on sie obudzi :/

moj kot jest idealnym wzorem spania "na żabe" choc zaba nie jest no chyba ze jakas klontwa na niego zostala rzucona :-D

Załączniki

• IMG_0387..jpg
    IMG_0387..jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0390.jpg
    IMG_0390.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0391.jpg
    IMG_0391.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0397.jpg
    IMG_0397.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0403.jpg
    IMG_0403.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 41
Hej Dziewczyny.

Ja tylko chciałam Wam pokazać machającego do Was mojego Wielkiego Małego Człowieka :-)

A skoro o pozycjach do snu mowa, to mój Quido poleca taką jak widać na załączonym obrazku ;-)

Załączniki

• Zdjęcie070.jpg
    Zdjęcie070.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC01485.jpg
    DSC01485.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Tak -już zjedliśmy obiadek i teraz S się kąpie, zaraz ja ruszam na wannę -bo nie zdążyłam wcześniej i masaż:-D uwielbiam to;-) dziś będę spała jak dzidziuś o ile mój mały kangurek pozwoli:sorry2:
A co u Was??

Do góry