13x13
Fanka BB :)
Jestem... po lekarzu -nic specjalnego.
Taki sobie, tyle że zbadał mnie ze wszystkich stron i powiedział że nie ma ryzyka wczesnym porodem... dał skierowanie na badanie, wizyta za 4 tygodnie
wtedy dostanę skierowania na badania do szpitala -dżizas jakbym miała u niego całą ciążę prowadzić to byłyby ofiary w ludziach....
Taki sobie, tyle że zbadał mnie ze wszystkich stron i powiedział że nie ma ryzyka wczesnym porodem... dał skierowanie na badanie, wizyta za 4 tygodnie
wtedy dostanę skierowania na badania do szpitala -dżizas jakbym miała u niego całą ciążę prowadzić to byłyby ofiary w ludziach....
i tak muszą być aktualne -zrobione po 36tc więc i dobrze ze nie musze do niego wcześniej iść...
) ale jest tak delikatny że nie można tego badania nazwać nieprzyjemnym (żeby znów nie powiedzieć ze jest przyjemne
)... po prostu jak osłuchanie przez pediatrę... u tego to było jak wpychanie patyczka do gardła
Gin też powiedział witamin nie, tylko folik, co najwyżej soki z warzyw w domu robione. Burak, marchewka, pora i co tylko pod ręka mam wycisnąć sok i pić. Że to najlepsze witaminy. 
mniam
.Pamietam jak kiedys spotkałam ją w markecie i tak gadamy a ona mówi ze je prawie same słodkie bo ma ochote no i efekt był widoczny po urodzeniu dziecka.