Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatka czyli, że Alicja niezły łobuz jest ;-);-) Ciekawe, czy po tej stronie brzucha też będzie takim urwisem ;-);-)

Wczoraj usłyszałam od koleżanki, że podobno w Polsce od stycznia tego roku weszła nowa ustawa pozwalająca rodzicom odmówić szczepienia dziecka.

Przyznam, że ja dopiero zaczynam się interesować tematem szczepień, więc niewiele jeszcze wiem. Koleżanka, która ma termin porodu za 3 tyg interesuje się tym bardzo i mówiła mi, że tutaj dziecko do czasu ukończenia 2 lat dostaje 36 (!) szczepionek. Ona też przesłala mi link do bardzo ciekawej dyskusji na temat szczepień. Można tam znaleźć dokładne informacje co do składu i działania niektórych szczepionek. Ponadto przytoczony jest bardzo ciekawy artykuł pewnej pani profesor, która przytacza wiele faktów na temat "świata szczepionek" (to jest bodajże na str. 6 dyskusji). Oto link jakby ktoś był zainteresowany Zindywidualizowany schemat szczepien - Benc.plA jak jest u Was? na co się szczepi a na co nie -wiem np ze u Was na inną gruźlice się szczepi niż w RP -bo to inny szczep jest -ale na tym moja wiedza się kończy..

narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę