• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Wlasnie pisala moja kumpelka z kursu...
Miala zabieg in vitro i dzis pobierali jej krew aby zobaczyc czy jest w ciazy czy sie udalo...Niestety nie wyszlo:-(
A tak trzymalam kciuki...
Tu polowe doplaca kasa chorych czyli 1,5 tys Euro przy trzech probach.jak trzy razy nie uda sie to pzy czwartej probie trzeba calosc zaplacic samemu.

Dziekuje dziewczynki:)
Olu kochana jak ciebie czytam to tak jakbym ja pisała :PJA mam łożysko na scianie przedniej dlatego amortyzuje mi ruchy małej. Dziś dała znać o sobie od wieczora a teraz śpi.Mnie jeszcze żaden kopniak nie zabolał ale to fajne uczucie tak ją czuć:)
Ewelinko kciuki zaciśnięte. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Jak tak czytam o dziewczynach na cpp i w ogóle o zagrożeniu poronieniem to nie mam ochoty odpisywać.Zycie jest takie niesprawiedliwe. Ja pamiętam jak dostałam pierwszego krwotoku z małą już nawet się nie przeraziłam, jakoś to słynęło po mnie. Pojechałam na tą izbę, ale podświadomie czułam ze będzie dobrzei miałam racje. I najchętniej o następnej ciąży bym się dowiedziła jakbym była w 14 tygodniu, a najgorsze byłoby za mną. Bo jak sobie przypomnę początki te pierwsze dni tygodnie jak już wiedziłam że się udało to dla mnie był koszmar.Te oczekiwanie co znów się stanie:/ Ale dzieciątko tym razem się zbuntowało przetrzymało i daje znać o sobie:)

Ewela trzymaj się.. krwawienie nie musi oznaczać najgorszego, wiem bo często plamiłam, raz nawet taki wielki skrzep wyleciał a dzidzia żyła, oby u Ciebie też tak było. W mojej drugiej ciąży w ogóle nie plamiłam, a dziecko umarło, w tej dużo i żyje... niestety nie ma reguły.
A mnie coś dziś tak kuje po tej stronie co jest Kruszek, trochę się martwię, moze też tak miałyście?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry