reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

kłaczek - u mnie to taka jeżynka bardziej i tez w podobnej barwie, ale ja jestem raczej szczupła...i ciezko u mnie tą fałdke złapać....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej brzuchatki :-)
klaczku u nas na Listopadzie jest duzaaa przewaga dziewczynek :tak:
ilonka tez nie przepadam za rozem dla dziewczynek bardziej wole jakies uniwersalne kolorki zielen,zolty,pomarancz czy inne a i nawet niebieski kolorek z dodatkiem moze jakiegos rozo fajnie lezy na dziewczynce no ale wszystko na rozowo to i u mnie by odpadalo :tak: a tesciowa to ze starej daty jest i nie rozumie ze rozowy dla dziewczyni a niebieski dla chlopaka to juz dawno obalone i starodawne jest ehhh i raczej takiej kobiecie nic nie przemowisz no ale moze warto wziasc kobiete na zakupy i pokazac jej co lubisz i ze sa tez inne fajne kolorki niz tylko rozowy :tak:;-)
karolcia81 dobrze ze u was wszystko w porzadku i ze tak dobrze sie czujesz,Ja to tez dobrze sie czulam na samym poczatku no mozna by powiedziec ze az za dobrze bo tez nie czulam sie ze jestem w ciazy oprocz malych dolegliwosci wiec zycze Ci calej takiej ciazy spokojnej i nudnej ;-) a co do clexany to Ja sie nie kluje ani nigdy sie nie musialam kloc wiec nic w tym temacie Ci raczej nie doradze.
a_gala wozek super i to jest wlasciwie taki mercedes wsrod wozeczkow,swietna bryke bedzie miec wasze dzieciatko ;-):-) a na jaki kolorek sie zdecydowaliscie :-)

A u mnie weekend nawet spoko oprocz niedzieli ehh w niedziele popoludniu ulamal mi sie kawaleczek zabka na gorze szostka :-( mialam nadzieje ze do konca ciazy ominie mnie dentysta no ale marzenie pryslo w niedziele juz sie umowilam oczywiscie i w srode mam wizyte u dentysty na 12:35.

Ostatnia edycja:
A_gala, to ja tylko wyboru pogratuluje w takim razie bo w ofercie rynkowej cos wybrac, decyzje podjac to naprawde mozna osiwiec.
Karolcia, po raz pierwszy z zyciu moj lojek sie do czegos przydaje.:-D Niestety troche siniaczkow sie bedzie robilo, ale sie nie martw - one schodza.
Ssabrinaa, dobrze wiedziec bo gdzie sie nie obejrze to chlopaki albo juz, albo w drodze.

a_gala śliczny ten twój wózeczek. Pochwal się jeszcze kolorem :)

a wokół mnie też rodzą sie same chłopaki ostatnio :) chciałam się pochwalić że już wsio poprałam, jutro ostatnie prasowanie :) dziś farbuję włosy, jutro podetnę u fryzjera- to tak na poprawę humoru bo dziś poniedziałek a w poniedziałki zawsze się ważę... no i już prawie 18 kg na plusie. Mąż mówi że muszę przystopować bo on nie chce słuchac po porodzie, że mi ciężko zrzucić. A co ja zrobię jak głodna jestem i od słodkiego się opanować nie mogę :(

ciekawe co u karolci33. ilonka26 mam nadzieję że dasz szybko znać jak odezwie sie do ciebie

buziaki dziewczynki

no mi właśnie też tak jakoś samo :( a jem śniadanie, obiad i kolacje a pomiędzy jakiś owoc jogurt no i nie odmówię czekolady czy loda. Piję tylko wodę, nie puchnę a liczba na wadze się jakoś zwiększa i zwiększa. Materiałowe ciążówki już ciasne w kapsku...

ssabria, magnusik - najprawdopodobniej zamówię wózeczek w odcieniach szarości z błyszczącym "srebrnym" stelażem, choć zastanawiamy się jeszcze nad beżem z brązowymi dodatkami... jak tylko będę miała go już w domku, to dokładnie obfotografuję i wrzucę na forum :-)

PS. magnusik - wrzuciłabyś tu nam swojego brzusia, bo jeszcze chwila i nie będzie ;-)

magnusik, Karollcia jeszcze nie dała znać, więc albo nie ma czasu, albo jeszcze jest 2 w 1 :-D
co do wagi ja mam już 16 na + i też nie wiem skąd one się biorą, bo piję tylko wodę, czasem nawet obiadu nie jem, bo ochoty brak, czasem coś słodkiego i owoce, może dlatego że mam całe nogi spuchnięte?? nie wiem, ale boję się października jak w takim tempie przybieram :/

a_gala wózek super ;-) my wybraliśmy Navington Cadet tylko jeszcze nie wiem z jakim fotelikiem samochodowym go wziąć, ale to pewnie zdecydujemy w sklepie :) http://www.bobowozki.com.pl/product...=2097&osCsid=34859674a473551558d5feaa40c76dae

kłaczek z moją teściową nie da się na zakupy umówić, bo ona chociaż sama to niedostępna :) a starej daty w sumie nie jest, ale tak się przylepiła do landrynkowego oblicza Iguska, że przekonać się jej nie da, co najwyżej ja będę kupowała ubrania innej kolorystyki :)

Ostatnia edycja:
Magnusik, u mnie na sniadanie po staremu kawka pol na pol z mlekiem, a ze filizaneczka jak maly nocnik, to mleka szklanka wchodzi. Jakis jogurcik albo cos z owocow na drugie sniadanie, obiad bardzo "oszczednie" - jedno danie, doslownie 2 ziemniaczki, duzo jarzyn, potem znow jakis serek albo owoce, i na kolacje jarzyny, chyba ze mnie zetnie to 2 kanapki. Slodycze odstawilam bo od kiedy jestem w ciazy slodze cukrem. Od kilku tygodni zupelnie - zadnych lodow (mniaaaammmm) itp. przyjemnosci bo to zdecydowanie puste kalorie. I d... rosnie. Owszem, troche puchne, ale bez przesady.
Ilonka, przyjmij wyrazy wspolczucia...;-) Chyba bym sie wsciekla jakby mi babcia z dziecka landrynke robila.

reklama
Do góry