reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

No to cudnie, pogłaskane to też szalenie miłe :) Adzik ucałowana.

Dziewczyny proszę zerknijcie na listę skarbów czy u wszystkich wsio ok :)

Cati - wrzuć mi aktualizację po narodzinach, wszelkie dane.
U mnie wsio ok :-D dziekuje za dodanie ;-)

a_gala ale Ty masz sliczniusi brzusio,zgrabniutki no i nie ma co sexi mamuska z Ciebie tylko po zazdroscic Ci takiej figurki :-) swietnie wygladasz ;-)

A u mnie dzisiaj pogoda barowa,chlodno i pochmurno a zaraz musze isc do dentysty i tylko mam nadzieje ze nie zlapie mnie potem gdzies deszcz a potem jeszcze na miasto na jakies male zakupy,musze malemu jeszcze dokupic pare ubranek :tak::-)

Milego dzionka dziewczyny ;-):-)

reklama
a_gala w końcu widać u ciebie brzucho :) ale ci zazdroszczę, bo jak urodzisz to pyk i znowu ta sama figurka :) a zdjęcia wstawię tylko jeszcze nie zrobiłam. Ale masz moje słowo :)

a_gala, gdzie ty to swoje dziecię chowasz?
niezla figura!

pozdrawiam!!!! Milego dzionka!

ja niewyspana, caly stres mi wylazł w snach, ciagle mi sie snilo ze dziecko juz tuz tuz a ja jeszcze niczego nie zrobilam, albo, ze juz mam dziecko ale mi go nie chca przywiezc ze szpitala, budzilam sie co godzine... mam nadzieje ze to bylo jednorazowo , stres ulecial i juz nie bede miala takich dziwnych snow

a_gala zazdroszczę takiego zgrabnego brzuszka, mój jest taki duży, że niestety nie wybroniłam się przed rozstępami, bo moja dziewczyna rozpycha się na wszystkie strony

Ssabrina udanych zakupów, ja się w piątek wybieram na ostateczne zakupy, no i wreszcie pościel muszę zamówić, a co chwilę coś innego mi się podoba :)

A_gala, Rajmund popatrzyl na to zdjecie i mowi ze to takie wieksze wzdecie jest. Masz cholernie zgrabny brzuszek! Jak porownam z moim... Sorki, brak porownania.
Chlopisko moje przespalo sie po nocce godzinke z hakiem i pognalo. Kupil to auto na ktore sie napalil, okazuje sie ze mialo przeciek z szyberdachu i poszly przelaczniki - nie zamykaja sie zamki, nie otwieraja szyby i nie bardzo "lapie" wylacznik awaryjnych. Rajmund ma nowa zabawke, wiec jest caly szczesliwy i jak rano wybyl tak do tej pory go nie ma. Zalozyl ze albo zrobi te elektryke, albo odzyska pieniadze sprzedajac auto na czesci, koledze ktory auta rozbiera - jesli uda mu sie zrobic to mamy niezle autko za 1/3 jego wartosci.

Emy ja też takie sny miałam, że dzidzia już w domu a ja nic nie mam, nic nie gotowe, nie mam w co ubrać, w czym wykąpać, oj budziłam się cała mokra :)
no no kłaczku czyli większa bryka zakupuiona co by sie wózeczek zmieścił :) a Rajmund złota rączka na pewno sobie poradzi :)

a ja cały czas głodna jestem , już siły na to nie mam, cały czas mi się słodkiego chce...

Magnusik, dokladnie! Rajmund sie przejal i szukal kombiaka, takiego zeby bylo cos do zrobienia przy nim i zeby w zw. z tym cena byla nizsza. Bo on zrobi. Nawet jak lekko "klepniety" to z blacharka sobie poradzi, lakier wyciagnie (tu i ja bym mogla pomoc), ponaprawia. A zna sie na tym. I trafilo sie renault laguna kombi z 2001r, za 300 funtow, czyli dokladnie za cene jaka by dali wlascicielowi na autozlomie. Autko ma nieszczelny szyberdach i przez to woda dostala sie do przelacznikow przy desce rozdzielczej. Juz mi kochanie moje pisalo sms, ze znalazl skorodowane styki, ze porozbieral i moze cos z tego bedzie. Autko jest ladne - o, takie: 2001 Renault Laguna Privilege 1.8 16v half leather | eBay , nawet mniej wiecej w tym kolorze i to taka wypasniejsza wersja, wiec jakby to zrobil, to naprawde mamy autko za cene dzieciecego wozka.

A-gala piekny brzuszek , no i niezla figura

Ilonka26 niezle Ci suwaczek mknie do przodu jeszcze troszke i bedzie meta!!

Kłaczek gratuluje zakupu fury !!

Magnusik mam nadzieje ze zaspokoiłaś juz brzusio czyms slodkim

reklama
Pomalutku, Carri, jeszcze trzeba z nim dojsc do ladu bo jak nie to pojdzie na zyletki, a szkoda by bylo. Mam nadzieje ze moje zdolne chlopisko poradzi sobie - on ma genialny instynkt jesli chodzi o naprawe samochodow i motocykli. Auteczko fajne i ma duzy bagaznik, wiec synkowy mercedes spokojnie by sie do niego zmiescil.

Do góry