Cały dzień mi dzisiaj zimno tata przyjechał dzisiaj do mnie wszedł i mówi że za gorąco u mnie a ja się z zimna telepie

pije gorącą herbatkę z cytryną i chodzę co chwila do wc też tak pijecie dużo w czasie ciąży ja min 3 litry wypijam dziennie. Chciałabym się napić jakiegoś soku pomarańczowego bądź kubusia brakuje mi czegoś takiego bądź jogurtów owocowych ciągle powtarzam sobie że jeszcze chwila i bedzie juz po tej cukrzycy ale męczy to cholernie plus jest taki że napewno przytyłabym dużo z Kacperkiem przytyłam 18 kg a z Michałem do 19tyg już na plusie mialam 14kg może z Michałem miałam tą cukrzycę że tak tyłam?? czasami się zastanawiam... No ale w poniedziałek 30 tydz :-):-) i na plusie 4kg tylko
lili wiesz jaki mój Lucyferek jest nieprzewidywalny, ale wiem że bardzo się cieszy z że będzie braciszek

aktywnie uczestniczy w rozmowach kładzie rączkę bądź głowę na brzuch i czeka jak go kopnie

Mówi że będzie pomagał ale niebędzie wynosił pampersów

to jest dobra strona ale jest też druga jak zawsze

pytania czy Szymona będę bardziej kochała od niego, bądź czy szymon nie umrze raz mnie uderzył w brzuch ale nie ze względu że tam jest szymon. Kacperek jest kochanym dzieckiem ale ma ataki nerwowe gdy ktoś z "dorosłych" typu ja, alberto, dziadek babcia, wójek bezpieczne dla niego towarzystwo w którym się nie krępuje go zezłości potrafi klnąć jak szewc krzyczeć i uderzyć zdarza się "to" coraz rzadziej odkąd jesteśmy na swoim jest inaczej Kacper się naprawdę wyciszył przez ten rok z czego jestem bardzo dumna o Kacprze mogłabym godzinami pisać

jak każda z nas o swoim bąbelku

A jak to jest z tym liczeniem ruchów ma być 10 ruchów na cały dzień???? Czy na godzinę jokoś???
30listopada mam usg 4d będę miała płytkę mojego maleństwa cieszę się z tego bardzo

A z tym pępkiem ja już mam go równiutko z brzuchem zaczyna wychodzić. Ale i rozstępy też

Co polecacie na smarowanie jakie balsamy używacie???? Używałyście na rozstępy w ciąży????
A wg macie żylaki na nogach ja nei mam ale hemoroidy mam zostało mi to po Kacperku