reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam was kochane :-)
Dziekuje wam wszystkim za gratulacje :-) Jestescie kochane niezastapione :-)

Wiec tak tylko w skrocie napisze co u nas bo jestem juz wykonczona a i nawet nie bede probowala was nadrobic bo nie ma szans,tyle stron
biggrin.gif

W piatek zesmy wyszli,Ja oczywiscie nadal jestem jeszcze na antybiotyku i zastrzykach ktore robi mi moj A.
baffled5wh.gif
nie sa bolesne no ale ta mala igielka wywoluje u mnie jakis koszmar,nie lubie sie kluc
laugh.gif
Cale szczescie ze malego wyniki krwi byly caly czas czyste jak bylismy w szpitalu no ale tez nie ominela go seria antybiotyku,biedactwo takie malutkie a juz mial welfon w takiej malutkiej raczce
unhappy.gif
.Pierwsza noc w domu byla nawet znosna maly spi ladnie,najada sie i spi okolo 3-4h
biggrin.gif
.Porod wspominam nie tak zle chociaz byl meczacy bo za dlugi
nerd6bs.gif
Jak odeszly mi wody w poniedzialek o 17 to mialam nadzieje ze juz za kilka godzinek przytule synka a tutaj taka niespodzianka ale opieke mialam super,polozna jak marzenie byla ze mna cala swoja zmiane tylko lekarze jacys nie tego bo wiecznie u nich bylo tylko "to probujmy jeszcze choc troche poczekac moze ruszy......
dry.gif
"Najgorsze bylo dla mnie jak mialam 7cm a i musialam czekac na znieczulenie ZZO 2,5h bo anestezjolog zajety a i tak spaprala robote bo znieczulenie nie dzialalo ale mniejsza,o porodzie wiecej napisze jak tylko bede miec wiecej czasu
wink2.gif

reklama
reklama
Do góry