Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Karolcia jak nie często to tak ma byćDziewczyny...mam pytanie do doświadczonych cięzarówek...czy na tym etapie, na którym jestem brzuch robi się twardą piłką...czy to cos niepokojącego....od kilku dni mam tak jakby napompowany balon...nie jest twardy jak kamień, nie jest to rodzaj skurczu...nie boli mnie...tylko jest taki wyraźnie napięty i tak łatwo się nie poddaje pod dotykiem....

piękna królewnaAgness - twoja Niunia jest prześliczna :-) Jeszcze raz gratuluję i dużo zdrówka Wam życzę!
A ja jeszcze pochwalę się swoją Księżniczką :-)
Zobacz załącznik 427933
No to kochana już wszystko jasne.kochane....dzięki za odpowiedź, ale chyba się nie zrozmiałyśmy...on sie taki zrobił i został....to nie tak, ze twardnieje i przechodzi...on taki jest twardawy cały czas....nawet jak leżę...to wyraźnie ta piłka jest wystająca i nabrzmiała...a do tej pory raczej był taki duży flaczek
![]()

i dopiero można mówić ,że on jest twardy .;-):-):-)Dokładnie tak można powiedzieć napompowany balonik.Anetko - czyli tak ma byc?....nie jest to żadne stawianie się macicy ani inne przypadłości...poprostu ta piłka nawet jak leżę to moja "pełna" macica...i flaczek zamienił się w napompowany balonik?
ps. pięknie imie wybrałaś dla Swojej księżniczki![]()