Kaira - wczoraj jak dostałam sms od Ciebie to jednoczenie wysyłałam do Ciebie i mi się zwiesił telefon

I nie chciał mnie wpuścić do wiadomości odbiorczych, nigdzie nie chciał mnie wpuścić

Dopiero późno w nocy zaczął znowu działać i zmroziło mnie to co przeczytałam, nosz kurde belek ja pierdykam mać - dlaczego??? :-( Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! A jest jakaś szansa, że to samo z wiekiem może się naprawić?
Ola** - ja bym wzięła sukienkę w kolorze ecru albo jasny beż, prostą do ziemi
Daaa - wszystkiego dobrego dla Darii
Mysza84 - udało Ci się skrobnąć sms do
LucyF? ;-)
To jeszcze od razu zaległy obiecany sms od
Carri z 16.03.2011:
"U nas wszystko ok. Miałam do Was pisać na forum, ale jak już siedzę na kompie to weny brak. Czuję zmęczenie choć Mała ładnie śpi, a płacze tylko jak pampers jest pełny i jak głodna. W nocy zazwyczaj pobudka około 2 na karmienie, potem 5 i co 3h cały dzień. Męczy Ją kupcia a raczej jej brak. Poza tym jak wychodziłyśmy ze szpitala to ważyła 2960 to teraz już waży 4900

Więc moja kruszynka rośnie. Dziś miała pierwsze szczepienie więc troszkę marudna. Musicie mi wybaczyć moją nieobecność, postaram się w końcu pisać z Wami, na koniec dodam, że jestem w Madzi zakochana i pomimo ran na piersiach karmię Ją. O każdej z Was pamiętam, pozdrawiam i jestem z Wami."