reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

A ja jeszcze na chwilkę ;-)
Daaa - super, że już w domku jesteście, widzę, że humorek dopisuje - to dobrze :tak:
Mysza - zdradź gdzie zakupiłaś ten kocyk Kubusia Puchatka - normalnie nie mogę się na niego napatrzeć, też taki chcę :-p
Just - taką CANPOL MATA KOJEC WESOŁA FARMA 2/287 + GRATISY! (1336959708) - Aukcje internetowe Allegro, też myślę, że jeszcze ją polubi, patrząc na Szymka to jakoś w styczniu to będzie ;-)

EDIT: Aneczka i Alanek - halo! :)

Ostatnia edycja:
reklama
daa to super ze w koncu jestescie w domku i ze Daria sie dobrze czuje:) co do kolek to polecam Delicol kropelki. naprawde zdzialaly cuda u Milosza. a wyprobowalismy mnostwo innych ktore nie pomogly(infacol, bobotic, sab simplex, gripwater, bio gaia) warto sprobowac moze Darii tez pomoga. a jak nie to w najgorszym wypadku okolo 3 miesiaca przechodzi:sorry2:

Czesc dziewczynki.
Wlasnie patrzalam czy moj samolot nie jest odwolany z powodu sniegu...
Lili lece bo juz dawno mialam kupiony bilet...
Mam nadzieje,ze nie bede juz dlugo cierpiala bo policzek mi troche spuchl i boli jak nie wiem...
Ratuje sie masa tabletek przeciwbolowych.
Jak nie bedzie lepiej to jak w pn wroce pedze do dentysty.

Milego dnia zycze i weekendu.

Odezwe sie w poniedzialek.
Buziaki

LucyF - właśnie stęka w łóżeczku i zasypia, ooo cisza się zrobiła :-D
Agnieszka - a Ty z tym chorym zębem do samolotu? Nie jest tak, że wtedy różnica ciśnień rozwali Ci głowę z bólu? Z tego co kojarzę to wszyscy piloci muszą mieć zdrowe zęby, żeby tam w górze wytrzymać, ale ręki nie dam sobie odciąć :sorry2:

Lili, już nie śpię :-) Pobudkę to już miałam przed 6, bo synek uznał, że musi się pożegnać z wychodzącym do pracy tatusiem ;-) ale całe szczęście udało nam się jeszcze zasnąć.

Daa, dobrze, że już w domu jesteście. Współczuję kolek.

Zaraz doczytam co tam u Was słychać.

Przed chwilą miałam dantejskie sceny płaczu, ale to chyba z głodu, bo jakoś kaszka poprawiła sytuację. Ale muszę zaraz dziąsła obejrzeć, bo może tam coś się dzieje.

A poza tym wypatruję @ i choć jej niecierpię to się doczekać nie mogę:baffled:

EDIT: właśnie się przekonałam, że kiepsko u mnie z czytaniem ze zrozumieniem. jeszcze wczoraj Wam wciskałam, że w Tesco jest promocja -30% na te ich zwykłe pajace, body itp., a ta promocja jest na odzież dziecięcą oprócz własnie tych zwyklaków.
No dosłownie zanik mózgu. Co ze mnie za pożytek będzie jak do roboty wrócę?

Ostatnia edycja:
Just - najgorszy w pracy będzie pierwszy tydzień i z powrotem wrócisz na właściwe tory, za to będziesz tęsknić do kup i gaworzenia :-p Jak dziąsełka?
Ola** - ciekawe kiedy do nas mamuśka świeżo upieczona zajrzy ;-)

Lili, na dziąsełkach nie widzę zmian, ale cosik chyba się tam dzieje, bo co podnoszę dziecię z maty to mi ocieka śliną ;-)

Chyba od tej 6 do 8 to tylko ja spałam, i stąd było to marudzenie, bo synek zjadł i padł :-)

Daa, fajnie jest mieć gadającego szkraba, ale wierz mi jak czasem się rozgada, to żałuję, że nie ma wyłącznika ;-) Jeszcze trochę i Daria też będzie trajkotać

Mysza, zazdroszczę wyprasowanego i poskładanego prania, u mnie właśnie się wysuszyło, a więc wszystko przede mną

reklama
czesc dziewcyny

dzieciaczki przesłodkie :biggrin2:

Moj maly to maruda do kw dzisiaj, kurcze mam nadzieje,ze ten zasrany kurier ups dzisiaj dojedzie w kncu z wozkiem :angry::no: od pn czekam :crazy::wściekła/y:

dzinks 01.12.10. 037.jpg01.12.10. 020.jpg przesyła buziaczki dla e-cioc 00020467.gif

Do góry