reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Lill a widzisz nie pomyślałam o przyjemności double :-) Myślałam, że chodzi Ci o stres - zdąży czy nie :-)

A tak a'propo... Do tych laseczek co śpią w jednym łóżku z Dzieciaczkami... Jak wygląda u Was przytulanko? Z Dzieciem obok?

reklama
lili jak ty masz ryta to ja tez bo orgazm to razem zawsze haha :-D:-D
dawalam klik na moim mleku i nyl ble (podaje lyzeczka) kupilam kaszke na mm z bananmi czy morelami i je az prosi o jeszcze dostaje zawsze przed snem budzi sie o 24 i 4 hippp hipp huurrr obym nie zapeszyla kleik nic nie pomagal a kaszka tak wiec to chyba glod go budzil po 10razy :cool:

w te upalne i sloneczne dni wit D nie podawalm a teraz znowu zaczynam ;)

My spimy z malym w lozku (wiem chira jestem ale tak lubie te bliskosc) lozko duze wiec maly idzie na boczek a my rumpu tumpu :zawstydzona/y:

Moje dziecko porusza sie jak rak :szok: dup na nogach do gory i heja i tak cale lozku potrafi :)

Mam pytanie co kojca ale takiego turystycznego wymiary 100 na 100 . Moj dziec w lozeczku wyje bo nie moze sie okrecic glowa w szczebelki sie klinuje i ryk bo dalej nie moze a glowa boli ochraniacze mam bol mniejszy ale pozycji zmienic nie moze wpadlam na pomysl ze kupie taki kojec w to materac do tne z dwoch bo nie idzie kupic takiej wielkosci przejdzie to ???

Jankesowa i nie czujesz się choć trochę nieswojo? Bo kurcze jak Emi śpi z nami a my chcemy się poprzytulać to czuję lekkie spięcie. A że Ją obudzimy, a że wystraszymy... A że już nie wiem co...

A co do lubienia tej bliskości to Cię rozumiem :-)

wlasnie kurcze klupilam mleko nan i stoi :-( moj lubi kleik kukurydziany :-) robie na mm kupial mu humane mleko bo gerbera nie bylo w sklepie :-)
She u nas tez jest wyskakiwanie od jakiego hmmmm 17 roku mojego zycia :-D
a co do seksow to tak jak u Jankeski Simon na bok i do dziela :-D
Jankeska my mamy turystyczne lozeczko 140 na 70 i on tam se fika do woli chyba nie dlugo tam zamieszka buuuu juz tesknie :-(
P wraca w sobote hehehehe co ja z nim zrobie :-D to juz nie mgoe sie doczekac :-D
Gosia Lew wez Ty skasuj ten suwczek wagowy po wpadne w kompelsy :-( z moimi 85 kg :-( marzy mi sie 69 :-)
heheeh Ewcia Twoj M udany nie ma co hehehe zobacz date waznosci na tym sliczku heheh :-D

Ostatnia edycja:
Lili-wesola bo do7 pospalam.
Co do katarow Pola tez zakatarzona. Mysle ze to zeby ale same wiecie . Nie wiadomo do konca. Zwlaszcza ze ojciec tez zakatarzony:no:
Dobre jestescie z tymi seksami z dzieckiem obok:-)Ja bym nie umiala..na szczescie Pola coraz mniej u nas w loziu. Jesli jest to po 5-6rano.wiec problemu nie ma.chciaz ostatnio jakos weny nie mam.
Kurde dziewczyny czy wasze dziecko roBi taki sajgon. Wszedzie mam zabawki. Do tego tam chrupek tupicie:shocked2:

Asiu- na razie nie dawalam. Mam dawac jak mi sie przypomni. Oczywiscie teraz pewnie jak nie bedzie slonca to wiecej.Musze sie znowu zapytac. Tyle ze Pola pije jeszcze bebiln pepti i tam jest vit d

Co do kaszek my tam z nestle tylko sinlac.a tych slodkich kaszek ńie jemy. Tam na drugim miescu jest cukier.polecam kaszki holle. Nie sa tanie ale dobre.

Ostatnia edycja:
Kasikz o tak........ sajgon........ skąd ja to znam :-) Ciężko wieczorem dom poznać. Dlatego jak M kąpie Małą to ja sprzątam.

Mi też jest trochę nieswojo z Emi u boku. Póki co 2x nam się zdarzyło. I jednak wolałam jak była w łóżeczku.

W zwykłym Bebilonie też jest wit.D. I tak się tylko zastanawiam do kiedy się ją podaje. Są różne szkoły. Że do 3rż, że do roczku, że do momentu zrośnięcia ciemiączka. A pediatra nie udzieliła mi jednoznacznej odpowiedzi.

I jeszcze zastanawiam się nad jednym. Emi już nie chce wypijać wit.D z łyżeczki. Dotąd na łyżeczkę nabierałam mleka tam dawałam 1 kropelkę wit i siu do buzi. Teraz mam bunt Młodej, więc wlewam do butli z mlekiem. I tak się zastanawiam czy w tych 210ml ta kropelka nie ginie. Zwłaszcza, że ostatnio rzadko kiedy Emka wypija wszystko...

Widzę, że temat seksowy dzisiaj na tapecie ;-)

T ogranicza w ten sposób sajgon, że większość zabawek jest schowana - i tak Sz się nimi nie bawił jak dużo miał

Ostatnio się zastanawiałam w jakim wieku dzieci zaczynają łapać różnice płci - w kontekście bywania Sz ze mną w łazience

Ostatnia edycja:
reklama
haha dobre jesescie z tymi seksami, my mamy obok łóżka łóżeczko małego i jak przyjdzie co do czego to na bok łóżeczka wieszam kocyk bo ja tak nie potrafie tym bardziej ze gizdok sie budzi kilka razy i potem sie gapi i sie smieje :-D :-p

edit: a my za jakies 3 tygodnie zaczynamy bobseksy choc co miesiac sie zastanawiam czy sie czasem nam nie przyspieszyly bo my tak jak asia "wyskakujemy" z tym ze u nas jakos tylko raz byl wspolny orgazm... nie wiem jak sie zsynchronizowac :zawstydzona/y: a chcialabym :zawstydzona/y:

mykam na kawke papa

Do góry