reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Cari, Ewitka - córcie prześliczne:)

gosialew - u nas z zasypianiem podobnie, na noc sama, w dzień lulać na rączkach albo w wózku.Amela już od jakiegoś miesiąca siedzi z babcią 4 godziny dziennie:) I nie ma żadnych problemów.

martusionek
- to pewnie zęby..tylko dziwne że na górze. U nas też Amela była marudna, płakała nie wiadomo czego. Czasem całe dnie potrafiła przejęczeć. Teraz o niebo lepiej jak już Czapeczki super.

ewelina - trzymaj się Kochana!!! Musi być dobrze!

A ja nie mam czasu na bb, myśleliśmy że szybko się uwiniemy z przeprowadzką a tu się ciągnie i ciągnie..tyle tych gratów.

Amela to prawie fikołki robi, no mówię Wam takie cuda wymyśla jak leży na brzuchu że aż strach. Pompki robi:)

U nas też dziś pochmurno i bura i też mi głowa pęka:(

reklama
ewelina,trzymaj sie kochana dasz radem przez to wszystko przejsc ;( trzymam kciuki zeby bylo juz tylko lepiej ........

pozdrawiam.....

Ewelina trzymaj się dzielnie! musi byc dobrze!
Kurcze nie wyobrazam sobie tak z dzieckiem w jednym łózku, bo my potrzebujemy duzo przestrzeni a nie tak w jednym miejscu :-), wystarczy juz, że jest w tym samym pokoju. a ile razy nam się zdazyło, ze w kulminacyjnym punkcie słyszymy tup tup i synek do nas idzie z drugiego pokoju :-D albo wcześniej wstaje w łózeczku i woła nas.

Ostatnia edycja:
Emi jest starsza rzeciez roczek juz ma a Grajcjanek mniejszy z tym ze jak mam go wlozyc do lozeczka a tam sie obudzi i nici z rumpu tumpu... to juz wole z nimz tym ze u nas lozko rzadko potrzbne...

EWELINKO!!! kochana zdrowia, trzymam kciuki.... :( niech Bog ma Cie w swojej opiecie

Eh... cały czas mam Ewelcię w głowie...

wrzucam fotki mojego Urwisa...

mamo co Ty robisz
Zobacz załącznik 388678

przestaniesz robić mi te zdjęcia
Zobacz załącznik 388679

nie, a to ja Ci pokażę
Zobacz załącznik 388680

a tu jak się próbuje przewrócić na brzusio

może tym razem się uda
Zobacz załącznik 388681

coś mi nie idzie
Zobacz załącznik 388682

nie wierzę
Zobacz załącznik 388683

znowu porażka
Zobacz załącznik 388684
pencil.png

Ostatnia edycja:
i ja myślami przy Ewelinie... nawet mój M się przejął...

Lili
wiesz może coś więcej? to było wczesne wykrycie, czy np. przeoczono to w czasie ciąży?

Ewelinko
jeśli chcesz o tym pogadać, to pisz... jeśli nie masz zamiaru o tym gadać, myśleć, to też pisz. Wiesz, że na nas możesz liczyć!

Ewciu
Mikołaj super!

Daria wprawdzie jeszcze sama nie chodzi (przy meblach lub za rączkę tak), ale stwierdziłam, że skoro tyle czasu stoi, to przydałyby się jakieś butki.
- po domu (pewnie będę je zakładała co jakiś czas, żeby mała się płaskostopia nie nabawiła)
Gallery - Category: Poniemowlęce - Image: Speedy 110P059
- po dworze
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-61834/22G
tylko my mamy fioletowe
Rozmiar z grubą skarpetą 21 :baffled::baffled: A portfel o 180zł chudszy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry