reklama
Kasikz - dziewczyny idą zgodnie z rozmiarówką 86 jest na 12-18 m-cy, więc niby starczy do lutego nam, ale jak zima się przedłuży jak w zeszłym roku to pewnie będzie trzeba 92 dokupić. W zeszłym roku kupiło się większe i nie było problemu, bo leżały dzieciaki, no ale teraz już biegają, więc musi być dopasowane. Ja i tak będę musiała kupić 2x 86 wiem, że z jednym kombinezonem nie ujadę.
Just79 - no co Ty pracujesz? Ja sporo już upchnęłam, lecę działać dalej.
Just79 - no co Ty pracujesz? Ja sporo już upchnęłam, lecę działać dalej.

e tam :-/Just79 - no co Ty pracujesz?
ciągle podczytuję, ale stwierdzam, że nic nie mam do napisania. jakoś kiepsko u mnie z mobilizacją do czegokolwiek, ale zrzędzenie sytuacji nie poprawi
Kasikz, z Kapahla mieliśmy polarowy kombinezon i to było takie duuuuże 74 - nie wiem, czy u nich wszystko jest takie pozawyżane
Póki co zakładam zakup jednego kombinezonu, ale jak wyjdzie to się okaże. Póki co wynalazłam zakupioną w jakimś zestawie używej z allegro kurtkę i okazało się, że jest jeszcze dobra. Za dużo luzu na ubrania nie ma, ale myślę, że na jesień będzie ok.
A co do zakupów to zamówiłam Szymkowi kapcie Befado - jak przyjdą to dam znać jakie wrażenia ;-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Czego to już nie wymyślą: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE
Just ze strony Befado? Nie boisz się, że będą uciskać albo coś?
Just ze strony Befado? Nie boisz się, że będą uciskać albo coś?
Skoro kawaler robił mega sceny w sklepie przy próbie mierzenia to się poddałam. Na ile się udało to się wtedy zorientowałam jak leżą na nodze i mam nadzieję, że będą ok. Zamówiłam na allegro, na ich stronie jakoś kiepsko z rozmiarówką było
GosiaLew
Fanka BB :)
Lili u nas garnuszek też będzie, zażyczę sobie dla Kuby na święta na prezent, niech się nawet zrzucą. My mamy kombinezon 80 czyli niby ok, bo wcześniej to chyba ciepła kurtka i ocieplane spodnie starczą. Co do korków - to zapraszam do Gdańska, spróbuj przejechać nieważne skąd dokąd, zawsze utkniesz w korku - no ale w końcu Euro2012 niedługo - w Poznaniu też przecież.
Just to może jeszcze jedne lody na mobilizację?
Pati babcia ma rację z tymi stójkami. A najlepsze pod kurtkę zamiast szalika jest taki komin, golf zakładany przez szyję, właśnie mi się przypomniało i muszę zakupić.
She na lalki u Emi jeszcze przyjdzie czas, ja pamiętam jak moja chrześnica to na początku wszelkie urządzenia budowlane typu koparki spychacze zbierała a teraz to lalki, zhu zhu petsy, polly pocket itp.
Ja zakładam, że Kuba to do lutego chodzić nie będzie raczej, chyba, że mnie zaskoczy a nawet gdyby to na początku to go tak na śniegu chyba nie puszczę od razu, o i le śnieg będzie. Wiec nam kombinezon jeden starczy, muszę buty dokupić jakieś, bo nie mam przy kombinezonie tych takich bucików a jakby co to potem będą wyprzedawali więc zawsze cos taniej dodatkowego będzie można upolować.
Just to może jeszcze jedne lody na mobilizację?
Pati babcia ma rację z tymi stójkami. A najlepsze pod kurtkę zamiast szalika jest taki komin, golf zakładany przez szyję, właśnie mi się przypomniało i muszę zakupić.
She na lalki u Emi jeszcze przyjdzie czas, ja pamiętam jak moja chrześnica to na początku wszelkie urządzenia budowlane typu koparki spychacze zbierała a teraz to lalki, zhu zhu petsy, polly pocket itp.
Ja zakładam, że Kuba to do lutego chodzić nie będzie raczej, chyba, że mnie zaskoczy a nawet gdyby to na początku to go tak na śniegu chyba nie puszczę od razu, o i le śnieg będzie. Wiec nam kombinezon jeden starczy, muszę buty dokupić jakieś, bo nie mam przy kombinezonie tych takich bucików a jakby co to potem będą wyprzedawali więc zawsze cos taniej dodatkowego będzie można upolować.
Alicja1985
Ewcia Milo super :-)
u nas dzisiaj bardzo zimno brrr
chyba nie wyjdziemy na spacer dzisiaj
czy wiecie mzoe ile trwa urlop wychowawczy bo musze w koncu napisac podanie :/ i wyslac do pracy taka produkcja ze juz nie wiem komu mam co odpisac :/
czy wiecie mzoe ile trwa urlop wychowawczy bo musze w koncu napisac podanie :/ i wyslac do pracy taka produkcja ze juz nie wiem komu mam co odpisac :/
Wystarczą mi poznańskie, póki co jakoś to mądrze robili, szło ujechać, no ale teraz przegięli, choć u mnie luzik w sumie, bo pracuję na samym wylocie z Poznania na Wrocław, a tam wioskami do Opalenicy mam po drodze. Po prostu ten tydzień wszyscy jeżdżący testują różne trasy, dzisiaj ewidentnie było widać, że ruszyli koło nas.Co do korków - to zapraszam do Gdańska, spróbuj przejechać nieważne skąd dokąd, zawsze utkniesz w korku - no ale w końcu Euro2012 niedługo - w Poznaniu też przecież.

Just to może jeszcze jedne lody na mobilizację?![]()

Just79 - a jakie kupowałaś, wstaw linka, bo ja też się przymierzam.

Nie przesadzaj z tym zimno tylko się ubierajcie i hartujcie przed zimą. Urlop wychowawczy 3 lata, ale najpóźniej do ukończenia przez dziecko lat 4. Możesz też wziąć na raty, na 3 raty max. lepiej na całość i skrócić.Ewcia Milo super :-)
Ostatnia edycja:
GosiaLew
Alicja z takim myśleniem to zimę przesiedzicie w domu. Jak nie pada i nie wieje mocno to lepiej chodzić na dwór. Potem będziesz chciała wyjść z młodym to byle wiaterek i dziecko chore. A najzimniej to dziś na Wybrzeżu i tak wg prognoz.
Qrde u nas właśnie pada a mam iść na spacer, mam nadzieję, że do 14 przestanie padać.
Qrde u nas właśnie pada a mam iść na spacer, mam nadzieję, że do 14 przestanie padać.
reklama
Podziel się: