reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Glorcia 100 latek dziewuszko:)
Lili prawda, ze pięknie:):tak:
Ola wiem, ze czasami przesadnie długo dzieci są karmione, ostatnio oglądałam program, w którym matka 8-letnią dziewczynkę karmiła:szok: Myślę, że my zaczniemy odcycowywać w wakacje. Chcemy starać się o rodzeństwo dla Kamisia, a wtedy karmić nie mogę. Mam nadzieję, ze dojrzeję do tego czasu, bo wiem, ze Kamilkowi będzie ciężko, wiec nie chce mu jeszcze utrudniać swoim niezdecydowaniem.
Kasiuleczka ja z tych dziwakow, ktorzy face nie mają, ale spróbuję wieczorem od mężulka.
Gosiu fajnie, ze już tylko miesiąc. A co w ogóle mówił neurolog, oceniał postępy?
Ssabrinka no to ciut chłodku życze, sami przecudny i jaki dużak w tym krzesełku.
Just avatar świetny, podobny i do Ciebie i do Lili:-p
Wczoraj miałam taki ubaw z Kamilka na placu zabaw, wszystko zabierał dzieciom, na szczęście starszym i mądrzejszym, wiec obyło się bez lamentu. Ładnie się z nim dzielili i bawili. W pewnym momencie, patrzę a on leci tylko łebek się trzęsie. Doleciałam do niego, a on wyrywa pączka chłopczykowi i krzyczy am, da!. Biedny moj synuś, wygłodzony:)

reklama
Wczoraj o 15 dostałam telefon, Ada ma temperaturę 38,2 :wściekła/y: Pojechałyśmy do domu, w domu mierzę 38,4, postanowiłam nie podawać jeszcze leków, zasnęła o 19:15 prawie z butlą w buziaku, spała do rana, budząc się co jakiś czas na przytulanie. Kupy śmierdziuchy, biegunkowe. :wściekła/y: A. dzisiaj z Nią zostaje w domu, ja właśnie mykam do pracy. Niby jak Ją dotknęłam to normalna, ale i tak do obserwacji. :dry:

Witam Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, mam trochę dużo na głowie wiec nie jestem na bieżąco.
ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I Miłości Życzymy wszystkim maluszkom z okazji ich rocznic i urodziń

Eeee dalej ze pogadam prawie sama z sobą :-p

Telefonuję do A. i :
- wstali o 8:00, przecież nie będę taty budzić wcześniej :huh:
- tato zrób mi kitkę - zrobiona ;-)
- mleko wypite
- próbuję Adę zagadać przez telefon i słyszę, że jeszcze nie zdążyła się rozbudzić, ale kalosze ma już na nogach :-p
- temperatury na czuja nie ma, ewentualnie max 37, zobaczymy w ciągu dnia
- powoli będą się szykować do wstawania na dobre i poszwędają się do kuchni na śniadanie

Acha kupiłam ostatnio kawę zbożową dla dzieci, cykoriankę, w Maluszku doczytałam, że od 2 roku życia można podawać i taka kawa ma więcej plusów niż kakao. Ktoś już podawał?

reklama
Karolcia głosik oddany. Cudni kibice:)
Lili zdrówka Adzie, oby dziś było ok. pewnie będzie skoro kitki są, kalosz są to i zdrowie będzie!
Trochę brzydko u nas, pochmurno. Wczoraj całkiem dobrze poradziliśmy sobie bez taty, ale na dłuższa metę to ja dziękuję. Dziewczyny "samotne", z tatusiami raz na jakiś cza, wielki szacunek dla Was.

Do góry