patuśka
Fanka BB :)
Hihi my też chcemy dziewczynke, ale przeczuwam ze bedzie chlopiec. Okaze sie pewnie na kolejnym usg czyli 2 listopadaMam nadzieję że to jednak nie okaże się prawdą [emoji14] mąż załamany....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihi my też chcemy dziewczynke, ale przeczuwam ze bedzie chlopiec. Okaze sie pewnie na kolejnym usg czyli 2 listopadaMam nadzieję że to jednak nie okaże się prawdą [emoji14] mąż załamany....
Wiem wiem tak się tylko śmiejeDziewczyny też łobuziary straszne. Najważniejsze że wszystko oki
Najwyżej się co nie co wytnie i bedzie dziewczynka[emoji14] [emoji1] [emoji1] [emoji12]Wiem wiem tak się tylko śmieje![]()
Właśnie mówiłam do męża, żeby się nie przejmował może jeszcze odpadnieNajwyżej się co nie co wytnie i bedzie dziewczynka[emoji14] [emoji1] [emoji1] [emoji12]
Właśnie połączyłam fakty...tak kalafior ciazowy i trybienie na najwyższym poziomie [emoji28] Tobie dr Burek na prenatalnych powiedział że będzie dziewczynka a teraz u prowadzącego wyszedł chłopiec? [emoji44] mi Burek powiedział że będzie chłopiec...mam nadzieję że się nie pomylił i na wizycie u mojego gina nie wyjdzie nagle dziewczynka [emoji44]Po wizycie. Z dobry wieści Pani doktor nic nie widziała więc prawdopodobnie brzuszek się zamknął
Z mniej dobrych z dziewczynki chyba zrobił się chłopak
...
No powiedział , że raczej dziewczynka. Dzisiaj pytam lekarki , czy czasem nic nie urosło, a ona że chyba takWłaśnie połączyłam fakty...tak kalafior ciazowy i trybienie na najwyższym poziomie [emoji28] Tobie dr Burek na prenatalnych powiedział że będzie dziewczynka a teraz u prowadzącego wyszedł chłopiec? [emoji44] mi Burek powiedział że będzie chłopiec...mam nadzieję że się nie pomylił i na wizycie u mojego gina nie wyjdzie nagle dziewczynka [emoji44]
U mnie jest jeszcze szansa na córkęwow kolejny? ;-), a gdzie te dziewuszki dla naszych chłopaczków? ;-)
. Śmiejemy się z M, że do kolejnego usg traktujemy lokatora jak córkę, bo później może tam coś wyrośnie jednak
.Kurczę...u nas powiedział że napewno to będzie wiadomo po porodzie ale że chłopakNo powiedział , że raczej dziewczynka. Dzisiaj pytam lekarki , czy czasem nic nie urosło, a ona że chyba tak![]()