reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści ze szpitala (bez komentarzy ).

Cześć dziewczyny. Byłam z małą w przychodni bo ropieje jej oczko.Przepisali jej maść ale Doktor stwierdził,że ona dalej jest żółta i wydaje mu się ,że żółtaczka się wróciła i trzeba to skontrolować.. dodał ,że mała jest jakoś za spokojna:baffled: Byliśmy z małą w laboratorium i pobierali jej krew do badania (strasznie płakała....nakłuli jej paluszek w dwóch miejscach i wyciskali cala ampułkę krwi.. biedactwo moje kochane) Jutro wyniki o 13:00... nie wiem co to będzie ...

reklama
żółtaczka się niestety nasiliła. . . Była u nas położna i później pojechaliśmy do przychodni. Puki co mała zostaje w domu i ma byc wystawiana na swiatło i ma bardzo duzo pić(herbaty i wody) Silniejsza żółtaczka moze tez byc spowodowana krwiaczkiem który ma w główce.Kolejna wizyta w środe wtedy zobaczymy co dalej..

Kolejne wieści od As.
Po Scopolanie domieśniowo skurcze nieco słabną. jest szansa, ze wytrzymają do pólnocy i Karolinka zrobi piekny prezent mamie :-) Do poniedziałkowego zaplanowanego cc napewno nie wytrzymaja ale ciąza już donoszona, a dzis jest nawet niezly zespól do cc.
As prosi o kciuki

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Adas Andrzej jest juz z nam. Wazy prawie 3 kg. Wody odeszly o 18 a po silnychskurczach maly przyszedl na swiat o ok 21przez szybka cc. Puls mu spadl. Dostal 10 pkt. Dlugi 54. Juz byl przy piersi teraz slodko spi. As to ja czekam na Ciebie w sali pooperacyjnej.
Pozdrawiam i powodzenis

reklama
Dziewczyny piszę w dwóch tematach i tam gdzie jest radośnie czyli na gratulacjach do mam, ale muszę skrobnąć też kilka słów tutaj.

As76 wczoraj urodziła, CC, Karolinka miała problemy z oddychaniem, ale jak wczoraj z Nią rozmawiałam po 22 to separacja była już 96-97, więc bardzo duża i szybka poprawa. Karolina długa na 57 cm i waga, o ile coś nie pokićkałam 3700g.
yes2.gif
Silna dziewczynka.

Gorzej z As, ma krwotoki, wsadzili Jej tampon w macicy, bo krew się leje bardzo mocno, ma przetaczaną krew cały czas.

Bardzo prosi Was o kciuki by wszystko skończyło się dobrze.
yes2.gif

Do góry