reklama
Witajcie sms z godz 3,31 od Natalki 1704
Natalia jest w szpitalu, po polnocy zaczeły jej sie saczyc wody. Pojechała na IP i po przebadaniu zostawili ja na porodowce. Czeka na rozwoj akcji. Wbiła sie idealnie w termin :-)
Natalia jest w szpitalu, po polnocy zaczeły jej sie saczyc wody. Pojechała na IP i po przebadaniu zostawili ja na porodowce. Czeka na rozwoj akcji. Wbiła sie idealnie w termin :-)
she_84
Fanka BB :)
dzisiejsza wiadomosc od little_nina:
Chcialam sie pochwalic, ze wczoraj przyszedl na swiat Piotr Michal o godzinie 23.30, niestety przez cc, bo doszlo do 9cm i dalej nic. Maluszka widzialam tylko przez chwile niestety
Chcialam sie pochwalic, ze wczoraj przyszedl na swiat Piotr Michal o godzinie 23.30, niestety przez cc, bo doszlo do 9cm i dalej nic. Maluszka widzialam tylko przez chwile niestety
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
wiadomość od annte:
Mała Nina urodziła się przez cc z wagą 4kg i 58cm,10 pkt.
jest słodka i grzeczna.
Mam trochę problem z karmieniem,ale mam nadzieje,że się ustatkuje. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn !!!
annte po cc czuje się dobrze,najpóźniej maja wyjść w niedziele
Mała Nina urodziła się przez cc z wagą 4kg i 58cm,10 pkt.
jest słodka i grzeczna.
Mam trochę problem z karmieniem,ale mam nadzieje,że się ustatkuje. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn !!!
annte po cc czuje się dobrze,najpóźniej maja wyjść w niedziele
wiadomosc od natalka1704
"Kubus po wielu bojach urodził sie przez cc o godz 23.20. waga 2740 53cm długi. Taka moja mala kruszynka. Jak sie lepiej poczuje to dam cos wiecej znac. Teraz leze obolała pod kroplówka ze znieczuleniem"
"Kubus po wielu bojach urodził sie przez cc o godz 23.20. waga 2740 53cm długi. Taka moja mala kruszynka. Jak sie lepiej poczuje to dam cos wiecej znac. Teraz leze obolała pod kroplówka ze znieczuleniem"
Kolejna wiadomość od She_84:
"Hej! Czujemy się nieźle chociaż do mnie nie do końca jeszcze dociera to co się stało
Mały Staś waży 3100g i ma 53 cm, dostał 10 pkt. Jak wszystko będzie dobrze to w niedzielę nas wypuszczą do domku. Ciekawa jestem czy jeszcze któraś z naszych mamuś się rozpakowała? Pozdrawiam Was wszystkie!"
Przekazałam pozdrowienia od nas wszystkich i gratulacje z okazji ekspresowego porodu. No i oczywiście info o innych rozpakowanych
"Hej! Czujemy się nieźle chociaż do mnie nie do końca jeszcze dociera to co się stało
Przekazałam pozdrowienia od nas wszystkich i gratulacje z okazji ekspresowego porodu. No i oczywiście info o innych rozpakowanych
fiore
As juz w domu,jak dojdzie do siebie to do nas napisze.Karolinka jest cudowna,grzeczna i wspaniala.As nie czuje sie za dobrze,musi dojsc do siebie. (nie dyktuje doslownie sms,bo nie wiem czy moge,As napisze jak bedzie mogla).
Zdjecia Karolinki na zamknietym.
Zdjecia Karolinki na zamknietym.
reklama
Martusia22267
odeszły mi wody i zmykamy do szpitala mały idealnie wybrał dzień terminu z OM:-) TRZYMAJCIE KCIUKI!!!
Podziel się: