Maja102000
Zaciekawiona BB
Ja nie stosowałam i nie słyszałam nic o nichMożliwe, że to stres..
Dziewczyny używała któraś grzybów shiitake ?jak tak to które wybrać najlepiej?chciałabym zakupić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie stosowałam i nie słyszałam nic o nichMożliwe, że to stres..
Dziewczyny używała któraś grzybów shiitake ?jak tak to które wybrać najlepiej?chciałabym zakupić
Podobno pomagają w walce z hpv.........Ja nie stosowałam i nie słyszałam nic o nich
Ja mam jedno a chciałabym drugie. Jednak lekarka powiedziała że będę egoistką jeśli się zdecyduje ale i tak jeszcze muszę iść na konsultacje do profesora. U mnie nie dość że krótka po konizacji to jeszcze niewydolna szyjka. Po konizacji mam dużo śluzu, upławów nie wiem w sumie co to nawet. To może wskazywać że mam niedrożny kanał i wszystko przelatujeRozumiem,
Dzięki za wytłumaczenie. Dalej myślę czy iść na in vitro czy próbować z papilocare pół roku i dopiero on vitro. Fajnie ze
Macie już dzieci zazdroszczę
Dlaczego egoistka ?Ja mam jedno a chciałabym drugie. Jednak lekarka powiedziała że będę egoistką jeśli się zdecyduje ale i tak jeszcze muszę iść na konsultacje do profesora
Bo urodzę wcześniaka i jak to ładnie Pani doktor powiedziała zasile centrum zdrowia dzieckaDlaczego egoistka ?
Dlaczego egoistkaJa mam jedno a chciałabym drugie. Jednak lekarka powiedziała że będę egoistką jeśli się zdecyduje ale i tak jeszcze muszę iść na konsultacje do profesora
Straszna kobieta...nie czuła bardzo nie poszłabym do niej więcejBo urodzę wcześniaka i jak to ładnie Pani doktor powiedziała zasile centrum zdrowia dziecka
Warto skonsultować się jeszce z kimśDlaczego egoistka
Straszna kobieta...nie czuła bardzo nie poszłabym do niej więcej
Nie poszłam już do niej wolałam dać kasę ale iść do dobrej, z poczuciem humory osobyDlaczego egoistka
Straszna kobieta...nie czuła bardzo nie poszłabym do niej więcej
A zmiany Ci wyszły już poTak jak będziemy zdecydowani to muszę iść do profesora który mnie zna doskonale. On zakładał mi szew w czasie ciąży i robił kolposkopię przed konizacja.