reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Dziewczyny ,zastanawia mnie czy ciny daje hpv do którego zakażenia doszło droga kontaktow seksualnych czy np.to ,że miałam w październiku robiony tatuaz na rece lub u kosmetyczki zarazilam się?

Kiedy masz kolposkopie ?
Daj znać co wyszło!
Hej 😊 dzisiaj miałam 😊za bardzo nie wiem bo wyniku pisemnego jeszcze nie widziałam jutro mam do odebrania w szpitalu 😊wiem tylko że Kolposkopia Satysfakcjonująca(cokolwiek to znaczy ),pobrane 4 wycinki do badania bo coś tam się zabieliło ,więc czekamy na wyniki oby było dobrze 😊🙏

Hej 😊 dzisiaj miałam 😊za bardzo nie wiem bo wyniku pisemnego jeszcze nie widziałam jutro mam do odebrania w szpitalu 😊wiem tylko że Kolposkopia Satysfakcjonująca(cokolwiek to znaczy ),pobrane 4 wycinki do badania bo coś tam się zabieliło ,więc czekamy na wyniki oby było dobrze
Widzisz!:) humor lepszy ,co?
Miałaś na NFZ?dlugo spędziłaś w szpitalu?
Ja nie miałam satysf. A wyszło mi cin1 ,ma badaniu zabielilo się,pobrali mi 3 wycinki.
Jak się zabiela to podobno hpv

Widzisz!:) humor lepszy ,co?
Miałaś na NFZ?dlugo spędziłaś w szpitalu?
Ja nie miałam satysf. A wyszło mi cin1 ,ma badaniu zabielilo się,pobrali mi 3 wycinki.
Jak się zabiela to podobno hpv
Tak na NFZ ,wczoraj poszłam dzisiaj wyszłam ,fakt chcieli mnie zostawić jeszcze do jutra bo po zabiegu miałam sporo krwi ale uspokoiło się i teraz to taki jak by malutki okres 😊mam nadzieję że u mnie też wyjdzie Cin1 nic gorzej 😊humor zdecydowanie lepszy i napewno mniejszy stres 😄

Tak na NFZ ,wczoraj poszłam dzisiaj wyszłam ,fakt chcieli mnie zostawić jeszcze do jutra bo po zabiegu miałam sporo krwi ale uspokoiło się i teraz to taki jak by malutki okres 😊mam nadzieję że u mnie też wyjdzie Cin1 nic gorzej 😊humor zdecydowanie lepszy i napewno mniejszy stres 😄
Nie wiedziałam, że tak długo trzeba zostać w szpitalu.
Ja bylam prywatnie bo nie xhcialam dzueciakow zostawiac...pozatym myślałam, że prywatnie będzie lepiej, a też mocno krwawiłam . Boje się tylko żeby nie posunęło mi się to dalej.
Próbuję ograniczyć cukier ,więcej warzyw,owoców, witamin..nie wiem jak mogę sobie jeszcze pomóc z hpv
.

Nie wiedziałam, że tak długo trzeba zostać w szpitalu.
Ja bylam prywatnie bo nie xhcialam dzueciakow zostawiac...pozatym myślałam, że prywatnie będzie lepiej, a też mocno krwawiłam . Boje się tylko żeby nie posunęło mi się to dalej.
Próbuję ograniczyć cukier ,więcej warzyw,owoców, witamin..nie wiem jak mogę sobie jeszcze pomóc z hpv
.
Ja się wogole nie znam na tych Cin i HPV 🫣jeśli wychodzi Cin1 to wtedy obserwacja?bo wiem że cin 2/3 to jakiś zabieg tak?🤔ja też chciałam szybciej i żeby nie zostawiać dzieciaków , nawet patrzyłam gdzieś żeby zrobić to prywatnie ,ale mój lekarz do którego chodzę raczej proponował mi to zrobić w szpitalu i tak musieliśmy zaczekać aż się skończy okres więc akurat pasowało.

Ja się wogole nie znam na tych Cin i HPV 🫣jeśli wychodzi Cin1 to wtedy obserwacja?bo wiem że cin 2/3 to jakiś zabieg tak?🤔ja też chciałam szybciej i żeby nie zostawiać dzieciaków , nawet patrzyłam gdzieś żeby zrobić to prywatnie ,ale mój lekarz do którego chodzę raczej proponował mi to zrobić w szpitalu i tak musieliśmy zaczekać aż się skończy okres więc akurat pasowało.
Cin powoduje zazwyczaj HPV najgorzej, że możecie z partnerem się zarażać...I nie wiadomo kiedy się złapało te cholerstwo..

Ja mam pierwszego i jedynego partnera już 10 lat 🫣więc jeśli też mi wyjdzie hpv to nie mam pojęcia

reklama
Ja mam pierwszego i jedynego partnera już 10 lat 🫣więc jeśli też mi wyjdzie hpv to nie mam pojęcia
Może partner miał prędzej inne partnerki?
Wiem, że partnerzy mogą podejrzewać się o zdrady.. nie wiem co mysl3c . Mi pierwszy raz wyszła nieprawidlowa zmiana ,jestem mężatką od 12lat ..może było uśpione.. nie wiem ..mam powtórzyć cytologie po pół roku..więc taka zawieszona jestem...minęło 2miesiace.. nie miewam żadnych stanów zapalnych,mi3siaczki jak w zegarku..

Do góry