skowyrna90
Fanka BB :)
Kiedy masz kolposkopie ?2 lata temu robiłam ostatnią wyszła dobra
Daj znać co wyszło!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz kolposkopie ?2 lata temu robiłam ostatnią wyszła dobra
HejKiedy masz kolposkopie ?
Daj znać co wyszło!
Widzisz!Hejdzisiaj miałam
za bardzo nie wiem bo wyniku pisemnego jeszcze nie widziałam jutro mam do odebrania w szpitalu
wiem tylko że Kolposkopia Satysfakcjonująca(cokolwiek to znaczy ),pobrane 4 wycinki do badania bo coś tam się zabieliło ,więc czekamy na wyniki oby było dobrze
Tak na NFZ ,wczoraj poszłam dzisiaj wyszłam ,fakt chcieli mnie zostawić jeszcze do jutra bo po zabiegu miałam sporo krwi ale uspokoiło się i teraz to taki jak by malutki okresWidzisz!humor lepszy ,co?
Miałaś na NFZ?dlugo spędziłaś w szpitalu?
Ja nie miałam satysf. A wyszło mi cin1 ,ma badaniu zabielilo się,pobrali mi 3 wycinki.
Jak się zabiela to podobno hpv
Nie wiedziałam, że tak długo trzeba zostać w szpitalu.Tak na NFZ ,wczoraj poszłam dzisiaj wyszłam ,fakt chcieli mnie zostawić jeszcze do jutra bo po zabiegu miałam sporo krwi ale uspokoiło się i teraz to taki jak by malutki okresmam nadzieję że u mnie też wyjdzie Cin1 nic gorzej
humor zdecydowanie lepszy i napewno mniejszy stres
![]()
Ja się wogole nie znam na tych Cin i HPVNie wiedziałam, że tak długo trzeba zostać w szpitalu.
Ja bylam prywatnie bo nie xhcialam dzueciakow zostawiac...pozatym myślałam, że prywatnie będzie lepiej, a też mocno krwawiłam . Boje się tylko żeby nie posunęło mi się to dalej.
Próbuję ograniczyć cukier ,więcej warzyw,owoców, witamin..nie wiem jak mogę sobie jeszcze pomóc z hpv
.
Cin powoduje zazwyczaj HPV najgorzej, że możecie z partnerem się zarażać...I nie wiadomo kiedy się złapało te cholerstwo..Ja się wogole nie znam na tych Cin i HPVjeśli wychodzi Cin1 to wtedy obserwacja?bo wiem że cin 2/3 to jakiś zabieg tak?
ja też chciałam szybciej i żeby nie zostawiać dzieciaków , nawet patrzyłam gdzieś żeby zrobić to prywatnie ,ale mój lekarz do którego chodzę raczej proponował mi to zrobić w szpitalu i tak musieliśmy zaczekać aż się skończy okres więc akurat pasowało.
Może partner miał prędzej inne partnerki?Ja mam pierwszego i jedynego partnera już 10 latwięc jeśli też mi wyjdzie hpv to nie mam pojęcia