reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Tak, ja kiedyś byłam u przypadkowego ginekologa na sprawdzeniu owulacji, i ta babka nie mogła znaleźć jajnika. Mowila,ze na pewno go nie mam. No rozpłynął się przecież 🙈Jeszcze wariatkę ze mnie robiła,ze pewnie mi usunęli przy pozamacicznej, a ja nie wiem. nienormalna jakaś baba. Zawsze chodzę wiec tylko do mojej lekarz, a jak mam w szpitalu jakieś badanie, w ogóle nie słucham tych ludzi. Czekam na moja lekarz. Dobry lekarz najważniejszy, bo naprawdę jest różnie.
o kurna 🤣😂 szczerze to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Tacy ludzie nas leczą

U mnie też pisali po chińsku xd mój gin to rozumiał. Najważniejsze że nie było u mnie słów dyspozycja. To co dostała można rozumieć dwojak albo ta dysplazja punktowo jest hsil albo wycinek jest malutki i już na jego podstawie można wywnioskować hsil. Mój gin pobrał mi 4 grube wycinki i mówił mi to w prost że se nie żałował
Moja tez tak mówiła ze pobierze 4 kawałki

Jestem z Gniezna. Ona po tych wycinkach chciała zrobić dokładniejsza cytologie ponieważ stwierdziła ze wycięła 4 duże fragmenty i powiedziała coś w tym stylu „ wycięłam 4 duże kawałki i mysle ze przez to z cin 2 zmieni się na cin1”
Ale to tak nie działa mi też wyciągnęli trochę tej zmiany przy wycinkach ale ja jak białka są dodatnie to znaczy że proces już się rozpoczął i one na nowo się zrobią dlatego tak wazne jest żeby to wszystko w całości usunąć

Jestem z Gniezna. Ona po tych wycinkach chciała zrobić dokładniejsza cytologie ponieważ stwierdziła ze wycięła 4 duże fragmenty i powiedziała coś w tym stylu „ wycięłam 4 duże kawałki i mysle ze przez to z cin 2 zmieni się na cin1”
Takie kręcenie się w kołko cytologia nie jest najważniejszym badaniem tylko dodatkowym przy kolposkopii i wycinkach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry