Gosia38
Fanka BB :)
Bo my chyba podobne historie medyczneAsiu, a może to prelaktyna za wysoka?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo my chyba podobne historie medyczneAsiu, a może to prelaktyna za wysoka?
Jutro mam odbiór badań. I będę miała kartke przed sobą. Zadzwoniła mi ze mam przyjechac i wypisze skierowanie do szpitalaA jaka zmiana jaki CIN?
Ja to się już pogubiłam. Po raz pierwszy wyszedł ci cin1 tak? Tzn leep mały czasami robią diagnostycznie, wycinają cienki plaster, zamiast biopsji punktowej. Nie ma co panikować, będzie dobrze. Na spokojnie dowiedz się co planują.Witam, miałam robione badanie p16/ki67 wyszło ze są białka dodatnie ?nie wiem czy dobrze zrozumiałam z nerwow
22.09 pilnie na szpital wycięcie
jest aż tak zle ?
Tak to właśnie od podwyższonej prolaktynyAsiu, a może to prelaktyna za wysoka?
Słuchaj, to my podobnieTak to właśnie od podwyższonej prolaktyny
Ja kiedyś już miałem problemy hormonalne ale wzięłam castagnus i było ok później. W ciążę też za pierwszym razem zaszłamSłuchaj, to my podobnieu mnie zbili prolaktyne i okazało się ze już ok.