Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czy można wyleczyć się z tego świństwa? I ile takie testy kosztują?
Witajcie dziewczyny
Dziękuje za ten tematmam podobny problem. Chciałabym zajść w trzecią ciąże ale ostatnio w badaniu cytologicznym wyszły jakieś zmiany CIN 1. Pojechałam do szpitala onkologicznego na pobranie wycinków i wyszło, że mam mRNA genów E6/E7 HPV33. Jestem załamana. Bo ten wirus powoduje raka. Moja lekarka powiedziała, że jak się zaszczepię to on zniknie. Zaszczepiłam się - jak na razie przyjęłam 2 dawki. Trzecią dostanę w kwietniu. Wczoraj byłam na kontroli w szpitalu - miałam cytologię wynik za miesiąc. Mam nadzieje, że pozbyłam się problemu. Ale ten lekarz mnie załamał bo powiedział, że szczepienie i tak nic nie da i, że szkoda 1,5 tyś zł. Powiedział mi, że ten wirus jest i będzie, że nie zniknie i że muszę nauczyć się z tym żyć. Pytałam się czy mogę mieć dzieci i czy one się nie zarażą. Odpowiedział, żę mogę mieć
A co wy na ten temat myślicie?? Czy ja mogę jeszcze mieć wymarzonego syna ??? wymarzone córeczki już mam
![]()
Moj byl onkogenny 3 lata temu, wiec oczywiscie mialam ogromnego doła. Po biorezonansie zniknął (mialam serię 3 sesji, a potem po pol roku powtorzylam). Słyszałam, ze w przypadku HPV robią cesarkę.A jak to jest z onkogennym hpv a ciąża? Byłam już u tylu lekarzy że już mam sieczke.